Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megüssem akivel megcsalt?
Hmm... Nem lesz gáz ebből a munkahelyen?
Lehet hogy ideiglenesen baromi jól esne, de nehogy az legyen a vége hogy kirugnak.
Nekem mindegy. legalább tudni fogják, hogy mekkora féreg :D
Usd meg, lehet maskor nem fog merni ...
Miért hidegült el Tőled a párod? Mennyi ideje tart?
Anyag jellegű gondok miatti nézeteltérés? Külalakra tett csúnya megjegyzések?
Melyikőtök esetében keletkezett nagyobb önértékelési zavar? Közös jövőképetek/életcélotok biztosan létezik - vagy csak hitegetitek egymást?
Üsd!
Aztán ha az enyém jön monoklival haza eltördelem a végtagjait 😁 Bár ott nem közvetlen kolléganő volt a pitsa,de igen erős pöcökviszketése van,minden pasira mászik. Remélem nem a te párod 😁😁
Semmiképpen ne üsd meg.
1. Valóban, elveszítheted a munkahelyed
2. a párod is benne volt sajnos, nem értem ilyenkor miért csak a harmadik fél a hibás
3. Annyit nem ér meg az a harmadik, hogy leköpd, nem hogy hozzányuljál, biztos nagyon nehéz, de próbálj meg higgadtan gondolkodni, az élet úgy is igazolni fog, és leszel te meg olyan helyzetben, ahol erőszak nélkül vissza tudsz vágni neki(k), csak türelem.
4. Bazári majmot csinálnál magadból, ha ez kiderülne, erre még senkinek sincs szüksége, még te jönnél ki rosszul belőle.
5. Sok erőt a továbblépéshez, remélem sikerül minél hamarabb!
Oké, hogy a nő hibája is, de azért nehogy már felmentsük a másik felet!
Egy olyan nőre mozdult rá, akinek tudta, hogy van párja, ráadásul a kollégája mindkettő! Hát én kiütném, mint a szart!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!