Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Vajon helyes vagy helytelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon helyes vagy helytelen dolog amit a barátnőmmel csinálunk?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel elhatároztuk hogy hűtlen pasikat buktatunk le.

Ezért kamu társkereső profillal és facebook profillal férfiakat hódítunk és megpróbáljuk kideríteni, hogy van e barátnője ha van és tudjuk hogy ki, akkor azonnal elküdjük a teljes beszélgetést a barátnőnek...

Eddig 4 hónap alatt olyan 18 pasit buktattunk le

2020. aug. 22. 14:15
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%

20.-nak.

Szedni kéne a gyógyszert!

2020. aug. 22. 20:44
 22/28 anonim ***** válasza:
22%

Jaj de gyerekek vagytok. Az élet nem fekete-fehér. Aki megcsalja a párját az rossz ember. Aki a végletekig kitart az jó.

Sokszor egy család, hogy együtt maradjon éppen egy 3. fél jelenléte szükséges. Ha ott a vagyon, aminek nagy részét az egyik fél teremtette elő. A szép és okos gyerek. Aztán a "rossz ember" rájön egyedül tolta a szekeret. Mert hogy az egyik fél szinte mindig jobban szeret.

Egy öreg ember ismerősömtől tudom 5 évig csalta a feleségét. Majdnem 30 éve házasok. Hatalmas szerelem volt az övék. Aztán úgy 20 év után az asszony kiállhatatlan lett. Hiába épülte fel az álom házat a férfi, vett luxus autót, keresett 3-szor annyit mint az asszonya, szexre sem lehetett panasz. A nő mindig elégedetlen volt. Itt jött a szerető. Az öreg így tudta elviselni, bár szerette. Aztán - talán mert a nő is kezdett már öregedni - valahogy megváltozott. A szerető el lett küldve. Eltelt azóta 5 év békében, szeretetben ,boldogságban telnek a napjaik. Most őszintén, jobb lett volna, ha az öreg akkor elválik? Így együtt maradt a család, a vagyon. Neki mindig a felesége volt az igazi. Most már a nő is becsüli. A szerető csak átsegítette őket azon a nehéz időszakon.

Nem helyes amit csináltok gyerekek. Az élet akiket egymásnak teremtett azok együtt öregszenek meg.

2020. aug. 22. 20:48
 23/28 anonim ***** válasza:
44%

Számalmas kis k.r.ák vagytok.

Milyen jogon szóltok bele vadidegen emberek életébe?

Honnan tudjátok ki mit és miért csinál?

Legyen előbb megfelelő egzisztenciátok, párkapcsolatotok,gyereketek,ezek megtapasztalása után lehet játszani a hős igazságosztót.

Undorodom a fajtátoktól,pedig nincs mitől tartanom.

Ffi

2020. aug. 23. 02:55
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
Hajrá! Király ötlet. De jó lett volna, ha hamarabb elkezditek!
2020. aug. 23. 07:41
 25/28 anonim ***** válasza:
80%
Én simán benne lennék hogy le meózzátok a pasim, csak nem tudom hogyan lehetne kivitelezni, mármint én nem ismerlek téged, hogy beárulnál e hogy én kértem stb...
2020. aug. 23. 09:56
 26/28 anonim ***** válasza:
36%
Ezek szerinte titket megcsaltak és még nem tudtátok feldolgozni.
2020. aug. 24. 02:22
 27/28 anonim ***** válasza:
Egy időben az volt a hobbim, hogy kamu női profilokat buktattam le. De túl sok volt, nem lehetett kiírtani őket.
2020. aug. 24. 02:23
 28/28 anonim ***** válasza:
Felesleges időtöltés. A nők nagy része tesz erre, plusz ti lesztek a rosszak rosszabb esetben ha megtalálnak, akkor ellátják a bajotokat, tehát hülyeség amit csináltok. Ezen kívül negatív viselkedés, ami rombolja a személyiségeteket.
2020. aug. 26. 08:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!