Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt,miért nem fáj ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt,miért nem fáj ?

Figyelt kérdés

Ma derült ki hogy megcsalt az férfi,akivel együtt éltem eddig,megvolt az eljegyzés,és ma elmondta,hogy 2 hete megcsalt de egyszeri alkalom volt.

Sosem féltem ettől..eszembe sem jutott..a kezemet tűzbe tettem volna,hogy nem tesz ilyet.

És tessék.

Egész délelőtt sírtam,nem tértem magamhoz.

Azután aludtam egyet és mikor felkeltem, mentem takarítani és mosni mintha mi sem történt volna .Nem fáj.Nem rossz.

Sőt.Meg vagyok könnyebbülve.

Ugye ez már így marad ?

Megutáltam.

Egy emberbe ilyet csalódni.

Pedig bármire gondoltam volna de erre nem mert a sex nálunk hát hogy is mondjam..erről áradozott reggeltől estig,volt hogy napi 3-4 alkalommal volt.

És a nagy pofára esés.

2020. aug. 19. 22:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos nem fog így maradni, általában ez csak pillanatnyi üresség a csalódás után. Fel a fejjel! Szakíts vele és keress másik férfit.
2020. aug. 19. 22:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Na ez a durva. Működött a kémia, "megkapta" a szexet és mégis egy szemét gci volt.

Nem csoda hogy megkönnyebbülest érzel.

Nekem hanynom kéne tőle.

2020. aug. 19. 22:42
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
magától mondta el?
2020. aug. 19. 22:42
 4/12 A kérdező kommentje:

2-es.

Igen.Durva.Brutálisan jó volt,és nem volt hiány.

Egyébként is nagyon jól kijöttünk.

Az előbb írt egy üzenetet Viberen,a képét ahogy megláttam, félmeztelen rajta,az volt az első gondolatom,hogy vajon a csaj is simogatta a mellkasát ahogy én szoktam...el is dobtam a telefont a kezemből.Aztan megnéztem mit írt figyeljetek.

Írom neki: hagyj már, lefeküdtèl egy másik nővel,minek írsz, Vége!

Erre ő : az hogy lefeküdtem az nem igaz,mert én nem feküdtem.

Na szerintetek?

Ment mindenhol a tiltás.

Úgyhogy nagyon remélem ez az érzés így marad már.

3-as vita hevében mondta el,vágta a fejemhez.

2020. aug. 19. 22:49
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon gyerekes..

Annyit nem mond hogy sajnálom hogy elbssztm ezt az egészet.

Ne aggódj, majd vissza kapja valakitől ezt.

Vagy vissza sír téged!!

De ne legyél buta, ezt nem szabad megbocsatani.

2020. aug. 20. 00:48
 6/12 A kérdező kommentje:
Ezt nem lehet megbocsátani..
2020. aug. 20. 08:16
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Azigen, remek jellemre vall hogy elvicceli azzal hogy ő nem feküdt közben 😂 nagyon érdekelheti hogy te most mit érzel. Ha eddig bármikor is úgy gondoltad hogy elnézed, ez után a szöveg után örülni kell hogy egy taplóval kevesebb van az életedben és soha szóba se kell vele állni!
2020. aug. 20. 08:40
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nézz előre, sosem hátra. Ha ennek így kellett lennie, hát legyen. Arra vigyázz, hogy ne engedd akkor mostmár vissza, ha esetleg vissza akarna jönni, próbálkozni. Nem lenne jó senkinek sem.

Fel a fejjel, erős vagy:)!

2020. aug. 20. 08:46
 9/12 A kérdező kommentje:

7-es,soha de soha nem tudnám ezt elnézni.

Már eleve ahogy oda vágta nekem,hogy kihagyhatatlan volt és hasonlóak.

Bármit mondhat nekem,lehet féltékeny csinálhat emiatt cirkuszt ,de a megcsalás az nem megy !!!

Egyszerűen sosem csaltam meg senkit,soha nem tudnék ilyet tenni,és pont ő...aki reggeltől estig azt hajtotta hogy hibátlanul működik,egyszerűen nem tud betelni velem, tényleg állandóan csináltuk és akkor ez...nekem ez egy akkora sokk.

Nem tudom hogy tudta ezt velem megtenni,de nem is kérdés hogy nincs visszaút,eszembe sem jutna.

2020. aug. 20. 09:10
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás! ❤️😥

Nagyon nehéz lehet főleg hogy minden tökéletes volt.

Írj bátran ha úgy érzed hogy kikell beszélned magadból a dolgokat.

2020. aug. 20. 10:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!