Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal ez alapján az üzenet alapján?
Párom: P (f)
Másvalaki: M (n)
P: Holnap is megvársz a szekunál? :)
M: Igen, de siess, én nem akarok késni :D
P: 48? :)
M: 45! :D Nem 2 perc lesétálni :P
P: ok :)
Holnap PS leszek, úgyhogy talizhatunk a 520-asnál megint :)
M: Jó :D P4?
P: Majd ahova beosztanak. :) De P1 túl forgalmas, ha ott leszek, felmegyünk. :)
M: Jó :D És fújj magadra holnap sokat! :D
P: ok, meglesz XD
Nekem az a gyanús, hogy túl forgalmas, akkor felmennek.
Ne úgy legyen, de én gyanakodnék.
Valószínű. Máskülönben, nehogy már az legyen a bűnös, akinek kételyei vannak és bizonyságot szeretne bármi áron. Szerintem akik az miatt ekéznek, hogy kutakodsz, maguk is megcsalók. A kutakodás nem egy hobbi, mielőtt valaki elkezdi, felmerül benne a gyanú a párjával szemben. A félrelépőt szembesíteni kell a bizonyítékokkal aztán elbúcsuzni tőle. Bevallani nem szokták. Az én exem is tagadott mindent az utolsó pillanatig, persze akkor már időrendben katalogizálva voltak a bizonyítékok, ami akkor még lett neki mutatva. Arra már nem tudott mit hazudni. Tehát amíg nincs bizonyíték addig csak vádaskodás meg találgatás, még ha 1000%-ig biztos vagy benne hogy félrelép akkor is. Bizonyítékot szerezni, mindent menteni és ha félrelépett kirugni.
Amúgy az ilyen hűtlen típusok szeretnek azzal jönni, hogy oda a bizalom ha kutakodsz. Ennek pusztán annyi a lényege, hogy ők ne bukjanak le, azért mondják ezt, hogy lelkiismereti problémát okozzanak, hogy ne csináld ezt és ők biztonságban járhassanak mellékutakon. Amúgy meg ha normális a kapcsolat senki nem kutakodik, jó esetben.
Én a helyedben azért megkérdezném,hogy hova osztották be,és mivel telt a munka.És mennyire volt fárasztó.
Mi a párod?Mit dolgozik?Mert úgy tűnik változó helyen,és a találka munkaidőben van.
Ami pedig az üzenetek olvasását illeti,azt ajánlom,hogy hagyd abba.Tisztázd le minél előbb a dolgokat,mert csak örlődni fogsz,és az is tény,hogy rosszul fogod érezni amiatt is magad,mert beleolvasol a leveleibe.
Holott közben meg az érdekessége az,hogy valószínű,hogy megcsal,legalábbis arra utaló jelek ezek.
Nem bűn, hogy elolvastad, megcsalás sokkal rosszabb.
Nekünk a párommal szabad bejárás van a telefonba. És miért? Mert nincs mit titkolni.
Itt az emberek felének még normális kapcsolata se volt,azért írnak ilyen butaságokat ( mehet a lepontozas)
Egyébként, nekem kicsit gyanús ez a szöveg, én aggódnék, járj utána.
Utolsó!
Egy kicsit tisztázzuk ezt a "telefonba járást."
Az,hogy szabad,még nem jelenti,hogy teszed is.
Nállunk sincs semmi titkolni való,még telefonzáram sincs,és többször volt,hogy ő veszi fel,ha éppen pldául a tetőn voltam,wc n,vagy nem tudtam felvenni.Viszont nem állunk neki "bejárogatni","böngészgetni" egymás telefonját.Sem ő,sem én.
Pontosan a bizalom miatt,melyre egyikünk sem adott okot,hogy ne lenne meg közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!