Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondana,hogy miért veszi feleségül egy olyan férfi a barátnőjét,akit 5 eve csal velem?
Figyelt kérdés
Igen a szerető vagyok,aki ki van borulva teljesen.nem igert soha semmit,csak annyit mondott mindig H mennyire szeret.es megis képes ezt megtenni...nem tudom felfogni2020. júl. 25. 17:52
31/38 A kérdező kommentje:
De H találhatnek ki?én szeretem őt.barmennyire is megérdemelne ilyet nem csinálna senki olyannak akit szeret
2020. júl. 26. 18:31
32/38 anonim válasza:
Elobb-utobb ugy is ki fog derulni es az neki is rosszabb lesz.
34/38 A kérdező kommentje:
Ami ennyi éven keresztül nem derült ki,az már nem is fog szerintem
2020. júl. 27. 08:46
35/38 anonim válasza:
Kérdező! Én sem tálalnék ki a helyedben, a kedves menyasszony ha ilyen hülye, hogy éveken át lehet csalni, akkor meg is érdemli!
Majd lesz 1-2 gyerek, aztán szépen elválnak.
36/38 anonim válasza:
Most komolyan mit vártàl? Te csak egy tartály vagy neki akibe ürit 5 éve... Milyen kis naiv vagy...
37/38 anonim válasza:
Mert őt szereti, nem téged. Ha szeretné, már évekkel ezelőtt szakított volna a barátnőjével és veled lenne.
38/38 anonim válasza:
Hogy te mekkora lúzer vagy... te voltál a szerető (tisztában voltál a helyzeteddel) de mégis azt gondolod, hogy a vesztes "második" pozíciójából te fingod a passzátszelet... Őt vette el (helyetted?) mit akarsz még? Alázzon meg jobban? Ennél? Hogyan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!