Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondana,hogy miért veszi feleségül egy olyan férfi a barátnőjét,akit 5 eve csal velem?
Évek óta járok egy pizzázóba, heti 1-2X, mert jó a chilijük.
De ezért nem mondok le anyám főztjéről, mikor az fixen ott van.
A férfiak gondolkodását soha nem fogjuk megérteni :)
Azért 5 év nem kevés idő. Biztos, hogy kötődik hozzád, de a biztonságot inkább a barátnőjével látja. Nézd, én is voltam szerető, igaz ott nős volt a férfi, de tudtuk mindketten, hogy ez csak egy "játék", én sem vártam többet, hisz én is kapcsolatban éltem.
Egy darabig nagyon izgalmas szeretőnek lenni, szeretőt tartani is izgalmas, de amikor már az ember lánya "kiéli" magát, akkor ő is a biztosat keresi és azt választja.
Elhiszem, hogy fáj, de el kell fogadnod.
35N
Ki vagy borulva? Szeret? Persze annyira szeret, hogy te csak a szerető vagy nemhiába nem te vagy a barátnő.
Ennyire naiv, hogy a jó istenbe lehetsz?
A lehetőségek korlátlan tárháza miatt, majd leszel továbbra is lábtörlő vagy szerez újakat a csodálatos házassága alatt is.
Amúgy remélem az ilyen és ehhez hasonló kérdések csak provokatív viccek, már egy gimnazista lány is tudja, hogy a házas (foglalt) fiatal férfiakat miért kell elkerülni.
Belementél egy szerető kapcsolatba komolyan mit vártál, hogy majd a te kezed fogja megkérni?
Nem szeret azt kell mondjam hiába téged csak hülyített szerinted ha szeretne megkérné más nő kezét? Gondolkodjál már és ne vessz el a naiv reményeidben...
Mert nem tud monogám lenni, de szereti azt a nőt, nem akarja elveszíteni, tőle akar gyereket.
Hozzáteszem, (bár biztos tudod) hogy mindketten gerinctelenek vagytok, hozzád valóban jobban illene.
Most írtam le egy másik topicba.
Azért, mert örömet okoz neki, hogy több nőt is kínoz, becsap, veszélyezteti az egészségüket, életvitelüket, életüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!