Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki megmondana,hogy miért veszi feleségül egy olyan férfi a barátnőjét,akit 5 eve csal velem?
Hogy miért csinál ilyet egy férfi?
Kapásból azt mondanám, hogy anyagi függés, esetleg egzisztenciális kitettség, a lényeg hogy nem akarja elveszteni a stabil pozícióját.
Lehetsz tökéletes szerető, de attól még közel sem biztos hogy párkapcsolatra is alkalmas vagy, egészen másol az elvárások.
43F
Kérdező, nem tudom hány éves vagy (ha írtad elnézést, fáradt vagyok már) de biztos fiatal. Ne cseszd el az éveidet, ezt szívemből mondom.
Különben ha egy ilyen "főnyereményt" megnyert férjnek a barátnő, inkább sajnálni kéne a lányt, másrészt aki 5 éven át nem veszi észre, hogy megcsalják, az hülye.
Ne bánkódj, hidd el nekem, hogy elmúlik a fájdalom. Hidd el nyugodtan, mert tapasztalat.
De többet ne legyél szerető, komoly kapcsolatra nem alkalmas.
#2 voltam, jó éjszakát. :)
Megérdemled a sorsod!
Nornális nő nem fekszik le kapcsolatban lévő pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!