Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pénzügyeseknél miért gyakoribb a megcsalás?
Alapvetően szerintem sok helyen előfordul megcsalás, de az irodistáknál jóval több. A gyári melósok mondjuk elvannak a sok munkával, rossz körülmények között, ezért ott nem annyira romantikáznak. Az irodisták meg gyakorlatilag barátok köztöt vágnak le maguk között az óránkénti kávézással, csapatépítéssel és hasonlókkal.
Akik még szerintem sokszor félrelépnek, azok az orvosok/ápolók. Ők sokat vannak összezárva és szerintem ez játszhat közre.
Nem hinném hogy a pénzügyeseknél gyakoribb lenne a félrelépés mint pl. a tanároknál, mérnököknél, orvosoknál stb. honnan vetted az adatokat?
Az hogy a környezetedben sok pénzügyest látsz félrelépni inkább az oka, hogy sok pénzügyes van a környezetedben.
Ahol gyakoribb a félrelépés inkább a kamionosok, taxisok, ügyeletben dolgozó orvosok stb. bár náluk sem törvényszerű, nem mindenki lép félre (főleg ha jó a kapcsolat). A félrelépéshez két dolog kell: szándék és lehetőség.
Szerintem teljesen értelmetlen ezt szakmához kötni.
Lelkialkat, a párkapcsolat milyensége, alkohol, annyi minden más inkább, mint a munkakőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!