Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Állítólag a barátom mindig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Állítólag a barátom mindig csalt, de ő felháborodottan tagadja, bevallaná, hogy igaz? Kiknek ihetek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 16. 09:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogja bevallani. Az exem volt ilyen, szó szerint mindenkivel lefeküdt kb, akivel alkalma volt. Sok jel volt, de naiv kislány voltam (16-21 éves korom közt jártunk), nem akartam észrevenni a jeleket. Egyszer egy barátja szólta véletlen magát, akkor nagy cirkuszt csináltam négyszemközt, kérdőre vontam, szembesítettem vele, hogy olyan embertől tudom az igazat, aki az ő társaságának a része. Hozzávágtam közvetett bizonyítékokat. Nem vallotta be, tagadott kb az élete árán is, annyira, hogy már-már hittem neki.

Akkor tudtam meg az igazat, mikor végre kidobtam, és nem voltunk együtt már pár hónapja. Összefutottunk egy buliban, kicsit piás volt, őszinteségi rohama lett, és beismerte, hogy kb meg se tudja számolni, hány lánnyal csalt meg, minden lehetőséget kihasznált, igazam volt, ne haragudjak, nem ezt érdemeltem, blablabla. Addigra már nem túlzottan érdekelt mondjuk.

Szóval nem, ha igaz is, de egyértelmű bizonyítékod, olyan, ami tagadhatatlan, nincs, akkor nem fogja bevallani, ezek nem szokták.

2020. júl. 16. 11:35
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Kifejtened kicsit bovebben? Ki mondta, hogy megcsal? Kivel? O mit mond?
2020. júl. 17. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!