Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja/megcsalta a párját, és utána ugyanúgy hazamegy szemrebbenés nélkül, az mit gondol saját magáról? Komolyan kíváncsi vagyok!
Van amikor a házasságban ellaposodik a kapcsolat, egyhangú lesz a szex, ezért bukkan fel egy szerető.
Mert ugye aki éhes az megeszi a paprikás krumplit is...ha minden nap azt kap akkor bármennyire szereti is megunja...Ha ilyenkor valaki ad neki egy hét fogásos ínyenc vacsorát simán azt választja mivel gyarló ember. Persze lehetne otthon nem csak paprikás krumpli de ahhoz a szakácsnak észre kellene venni hogy unják a főztjét. Akár még új receptet is tanulhatna,de nem fog ha azt hiszi magáról hogy ő igazi mesterszakács.
Az utolsó válasz itt nagyon jól leírja a lényeget:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__megcs..
33
te szimplán képtelen vagy egy normális párkapcsolatra, ezért is vágysz nyitott kapcsolatra
az a tény hogy semmit nem érzel amikor félrelépsz, ez már több mint aggasztó
te nem szereted a párodat, egyszerűen csak jobb vele mint egyedül
"Nem lehet mindent megkapni egy embertől, aki azt hiszi az nagyon naiv."
Erről tud a párod is? Hogy nem tud neked mindent megadni?
32
ha senki se szól a szakácsnak hogy szar a főztje akkor továbbra is csak szart fog főzni
37
és így is veled marad tudván, hogy félrejársz? az igen...én úgy vágnálak ki mint macskát......
Én is kivágnám, mint macskát sz..!!
Én nem, de engem már csaltak meg. Sz.r volt, mert nem tudtam miért kapom. Se frigid, se prűd, se idős nem vagyok, hogy ezeket lehessen érvnek venni. Imádom a sexet, annak minden belevalójával. Érdekes. Túl éltem. Ha nem megy sehogy se, ki kell lépni, nem pedig félre b...i!!!!
27: Ez biztos, hogy ez a megegyezésetek?
Ha ezt a hozzászólásodat megmutatnád neki, bólogatna, hogy igen, ő is így gondolja?
Megmutatod neki?
Vagy aláírnátok ketten és eltennétek egy borítékban a szekrénybe?
Ez egy elég kardinális dolog, legalább, mint egy vagyonmegosztási megállapodás, házassági szerződés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!