Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Aki megcsalja/megcsalta a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki megcsalja/megcsalta a párját, és utána ugyanúgy hazamegy szemrebbenés nélkül, az mit gondol saját magáról? Komolyan kíváncsi vagyok!

Figyelt kérdés
Hitvány, gerinctelen embernek tartja magát, mert tudja hogy aljas dolgot tett, vagy a másikat hibáztatja? Tükörbe tud nézni, nincs lelkiismeret-furdalása? Sokan ítélkeznek mások felett, de ha magukról van szó, valahogy elnézőbbek. PL. ha egy házas férfi félrekúr, szidják, de ha velük kúr félre, mindjárt nem olyan szörnyű ember.
2020. júl. 15. 20:02
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Lelkiismeretük biztosan nincs az ilyen embereknek, mert akkor az első alkalom után abbahagynák, és látszódna is rajtuk. De aki képes hónapokig, évekig csinálni, úgy hogy utána simán megjátssza otthon, hogy nincs semmi, az mi?? Én nem értem ezt, hogy mit gondolnak vagy mi zajlik bennük.
2020. júl. 15. 21:11
 12/42 anonim ***** válasza:
96%

Vélhetően azért nem válaszol senki erre a kérdésre, aki járt már ebben a cipőben, mert messziről érezhető, hogy elítéled ezeket az embereket. Miért osszam meg valakivel a legféltetteb érzéseimet, amikor még meg sem szólaltam, már elítélsz. Érted?

Egyébként jó kis okfejtés lehetne kiben mi játszódik ilyenkor és tulajdonképpen miért lépi meg végül. Szóval a kérdés nem rossz, csak a körítés ment félre.

2020. júl. 15. 21:25
 13/42 anonim ***** válasza:
23%
Inkább csalja valaki a párját, csak meleg ne legyen.
2020. júl. 15. 21:30
 14/42 A kérdező kommentje:
12. A megcsalókat/félrekúrókat kb. mindenki elítéli, (még ők is saját magukat, sőt másokat meg pláne) ezt tudják a félrelépők is, hogy nem egy pozitív dolog, úgyhogy nem hiszem, hogy erkölcsi aggályaik lennének a kérdéssel kapcsolatban, hogy "jaj, hát ez elítél emiatt".
2020. júl. 15. 21:32
 15/42 anonim ***** válasza:
27%

Kérdező!

Félrekúrt apuci?

2020. júl. 15. 21:39
 16/42 anonim ***** válasza:
61%

Tudomásul kell venni, hogy vannak poligám férfiak és nők egyaránt, akik attól, hogy mással is lefekszenek, még nem feltétlenül szeretik kevésbé a párjukat.

Lehet, hogy kevés a szex a kapcsolatban, ezért lépnek félre. Lehet, hogy csak kihuny a tűz, és újra át akarják élni, de ezért a pillanatnyi tűzért nem akarnak felrúgni egy családot.

Az is lehet, hogy nem szerelemből házasodtak, és a szeretőben valami szerelemféle érzést élnek meg.

De az is előfordulhat, hogy a megcsaló fél szimplán egy nárcisztikus pszichopata, akit vagy egyáltalán nem is érdekel, hogy bántja a másikat, vagy még kifejezetten élvezi is.

A fent felsorolt típusok mindegyikére tudok példát a környezetemből.

Az utolsó típust leszámítva nem tudom elítélni az ilyen férfiakat vagy nőket, mert sosem voltam olyan szintű kísértésnek kitéve, ami valaha is próbára tette volna a hűségemet.

2020. júl. 15. 22:14
 17/42 anonim ***** válasza:
74%

Ne beszélj mindenki nevében! Én nem ítélek el senkit. Mindennek oka van és lehet hogy te külső szemlélőként annak az oknak mégcsak a felszínét sem kapirgálod. A szélsőséges, beteges eseteket leszámítva nem lehet elítélni valakit, aki eljut idáig, mert 1. nem tudhatod milyen egyesség van köztük a párjával, 2. nem tudhatod milyen a kapcsolatuk, mi juttatta el őket idáig, 3. nem tudhatod miért/hogyan keveredett bele, milyen érzések zajlanak benne.

Ha valaki nyitottan áll a kérdéshez, annak ezek az emberek nyitottan válaszolnak. Ha valaki nem áll nyitottan ehhez a kérdéshez, akkor max a savat kapja a nyakába, ha megosztja az ezzel kapcsolatos érzéseit. Őszintén. Ki az a hülye, aki szívesen osztja meg az érzéseit úgy, hogy tudja hogy csak elítélő kommenteket fog kapni utána? Nem kell egyetérteni, nem kell az egekbe magasztalni a megcsalókat, de olyan szavakkal sem kell illetni őket, amivel itt sokan illetik.

Én megtudnám osztani a tapasztalataimat. A sajátunkat, a legjobb barátnőmét, vagy akár a szüleimét is, de nem fogom, mert nem állsz nyitottan a kérdéshez, ahogy itt a válaszadók legnagyobb százaléka sem. Miért tenném ki magamat nyilvános savazásnak, amikor úgysem értenéd meg a mondanivalómat?

Légy nyitott a világra és ne ítélj első nekifutásra. Igaz ez az élet minden területére, nem csak a megcsalás kérdéskörére. :)

2020. júl. 16. 09:56
 18/42 anonim ***** válasza:
58%

Habár tudom előre, hogy minden ringyónak el leszek hordva, azét leírom a véleményem :D

Mit érzek? Azt, hogy húú milyen jót d*gtam. És ennyi. Ez csak testiség, szerelmes a férjembe vagyok. De pazarlás lenne nem kihasználni azt, hogy még szép és fiatal vagyok. Ráérek 40 felett hűségesnek lenni.

2020. júl. 16. 12:01
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem semmilyen lelkiismeret furdalásuk sincs..Nagyon sokat beszélgetek pasikkal,mert szingli vagyok,és környékeznek,elmondják a dolgaikat...Ismertem olyat,aki naponta kétszer is elment a szeretőjéhez,de minimum naponta egyszer együtt voltak,és utána ment haza mint ha mi sem történt volna.Én azt mondom amelyik nő ezt nem veszi észre,vagy nem akarja meglátni,mert mondjuk félti a kényelmes életét,mert nem dolgozik,kiszolgálják,eltartják,az megérdemli bőven.Van olyan nő aki azt mondta hogy nem is érdekli ha megcsalja a pasija,csak ne hagyja el,ne hozzon haza betegséget,és ne tudja meg..Szóval rengeteg ember,leginkább nő ilyen erkölcsi értékrenddel van megáldva,persze hogy apu orrba szájba tolja lelkiismeret nélkül.

A másik azt mondja,hogy szereti az asszonyt.vele akar megöregedni,két kisgyerek már van.de nem bírja acsaládosdit..Kell a szórakozás,mert neki ez kevés.

Az is csak dolgozik,asszony otthon lógatja..A két gyerek örök nyűg,kell még valami jó is :D.

A harmadik meg bosszúból,vagy mert véget akar vetni a kapcsolatnak,de gyáva konkrét lenni..

2020. júl. 16. 15:42
 20/42 anonim ***** válasza:

16: A poliamoria és a becstelenség, átverés egymást kizáró fogalmak.

Szóval megcsalás nem létezik poligámiában és poliandriában.

2020. júl. 16. 15:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!