Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki megcsalja/megcsalta a párját, és utána ugyanúgy hazamegy szemrebbenés nélkül, az mit gondol saját magáról? Komolyan kíváncsi vagyok!
Vélhetően azért nem válaszol senki erre a kérdésre, aki járt már ebben a cipőben, mert messziről érezhető, hogy elítéled ezeket az embereket. Miért osszam meg valakivel a legféltetteb érzéseimet, amikor még meg sem szólaltam, már elítélsz. Érted?
Egyébként jó kis okfejtés lehetne kiben mi játszódik ilyenkor és tulajdonképpen miért lépi meg végül. Szóval a kérdés nem rossz, csak a körítés ment félre.
Tudomásul kell venni, hogy vannak poligám férfiak és nők egyaránt, akik attól, hogy mással is lefekszenek, még nem feltétlenül szeretik kevésbé a párjukat.
Lehet, hogy kevés a szex a kapcsolatban, ezért lépnek félre. Lehet, hogy csak kihuny a tűz, és újra át akarják élni, de ezért a pillanatnyi tűzért nem akarnak felrúgni egy családot.
Az is lehet, hogy nem szerelemből házasodtak, és a szeretőben valami szerelemféle érzést élnek meg.
De az is előfordulhat, hogy a megcsaló fél szimplán egy nárcisztikus pszichopata, akit vagy egyáltalán nem is érdekel, hogy bántja a másikat, vagy még kifejezetten élvezi is.
A fent felsorolt típusok mindegyikére tudok példát a környezetemből.
Az utolsó típust leszámítva nem tudom elítélni az ilyen férfiakat vagy nőket, mert sosem voltam olyan szintű kísértésnek kitéve, ami valaha is próbára tette volna a hűségemet.
Ne beszélj mindenki nevében! Én nem ítélek el senkit. Mindennek oka van és lehet hogy te külső szemlélőként annak az oknak mégcsak a felszínét sem kapirgálod. A szélsőséges, beteges eseteket leszámítva nem lehet elítélni valakit, aki eljut idáig, mert 1. nem tudhatod milyen egyesség van köztük a párjával, 2. nem tudhatod milyen a kapcsolatuk, mi juttatta el őket idáig, 3. nem tudhatod miért/hogyan keveredett bele, milyen érzések zajlanak benne.
Ha valaki nyitottan áll a kérdéshez, annak ezek az emberek nyitottan válaszolnak. Ha valaki nem áll nyitottan ehhez a kérdéshez, akkor max a savat kapja a nyakába, ha megosztja az ezzel kapcsolatos érzéseit. Őszintén. Ki az a hülye, aki szívesen osztja meg az érzéseit úgy, hogy tudja hogy csak elítélő kommenteket fog kapni utána? Nem kell egyetérteni, nem kell az egekbe magasztalni a megcsalókat, de olyan szavakkal sem kell illetni őket, amivel itt sokan illetik.
Én megtudnám osztani a tapasztalataimat. A sajátunkat, a legjobb barátnőmét, vagy akár a szüleimét is, de nem fogom, mert nem állsz nyitottan a kérdéshez, ahogy itt a válaszadók legnagyobb százaléka sem. Miért tenném ki magamat nyilvános savazásnak, amikor úgysem értenéd meg a mondanivalómat?
Légy nyitott a világra és ne ítélj első nekifutásra. Igaz ez az élet minden területére, nem csak a megcsalás kérdéskörére. :)
Habár tudom előre, hogy minden ringyónak el leszek hordva, azét leírom a véleményem :D
Mit érzek? Azt, hogy húú milyen jót d*gtam. És ennyi. Ez csak testiség, szerelmes a férjembe vagyok. De pazarlás lenne nem kihasználni azt, hogy még szép és fiatal vagyok. Ráérek 40 felett hűségesnek lenni.
Szerintem semmilyen lelkiismeret furdalásuk sincs..Nagyon sokat beszélgetek pasikkal,mert szingli vagyok,és környékeznek,elmondják a dolgaikat...Ismertem olyat,aki naponta kétszer is elment a szeretőjéhez,de minimum naponta egyszer együtt voltak,és utána ment haza mint ha mi sem történt volna.Én azt mondom amelyik nő ezt nem veszi észre,vagy nem akarja meglátni,mert mondjuk félti a kényelmes életét,mert nem dolgozik,kiszolgálják,eltartják,az megérdemli bőven.Van olyan nő aki azt mondta hogy nem is érdekli ha megcsalja a pasija,csak ne hagyja el,ne hozzon haza betegséget,és ne tudja meg..Szóval rengeteg ember,leginkább nő ilyen erkölcsi értékrenddel van megáldva,persze hogy apu orrba szájba tolja lelkiismeret nélkül.
A másik azt mondja,hogy szereti az asszonyt.vele akar megöregedni,két kisgyerek már van.de nem bírja acsaládosdit..Kell a szórakozás,mert neki ez kevés.
Az is csak dolgozik,asszony otthon lógatja..A két gyerek örök nyűg,kell még valami jó is :D.
A harmadik meg bosszúból,vagy mert véget akar vetni a kapcsolatnak,de gyáva konkrét lenni..
16: A poliamoria és a becstelenség, átverés egymást kizáró fogalmak.
Szóval megcsalás nem létezik poligámiában és poliandriában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!