Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire igaz, hogy a csúnyább párok körében
ritkább a megcsalás, mint a szép pároknál?
Vaaagy, ha a csúnyának esélye van, akkor csal. Mert a szépnek több embernél van esélye, nem izgul. Mint mikor a csóró azonnal elkölti a fizetését, a jómódú meg nem.
2020. júl. 15. 12:19
Igen, ebben lehet valami. Ugyanakkor mennyit ér az, ha valaki csak azért nem csal meg, mert nincs rá lehetősége?
Az inkább szánalmas mintsem kívánatos helyzet.
2020. júl. 15. 12:20
Nem aa szépség/csúnyaság a kulcs, hanem a nihilizmus. Ott a kulcs.
2020. júl. 15. 12:21
Semennyire. Sőt. Inkább kap a ritka alkalmon.
2020. júl. 15. 12:24
Én is úgy gondolnám, hogy egy szép embernek kisebb kísértés, ha másnak is bejön a párján kívül, hiszen egész életében ezt tapasztalta, nem akkora nagy vaszisz számára. Egy csúnya ember viszont kapva kap az alkalmon, hiszen "hülye lenne" nem élni a lehetőséggel. Főleg, ha a csúnya ember csak azért van együtt a (szintén csúnya) párjával, mert nem jutott jobb, és ezért beletörődött a helyzetébe, de nem igazán szerelmes, nem vonzódik hozzá olyan nagyon, stb. Szép embernél ez azért elég ritka, hogy úgy van együtt valakivel, hogy nem talált volna jobbat, így talán a kapcsolathoz is több szempontból ragaszkodik.
2020. júl. 15. 12:30
Csúnyább embernél valószínűbb az önbizalomhiány így legyezi a hiúságát ha alakalomadtán valakinek tetszik illetve az sem ritka, hogy ő maga erőszakolja ki ezeket a helyzeteket. Ebből szokott lenni a megcsalás.
2020. júl. 15. 13:01
"ritkábban lépnek félre, mert félnek, hogy utána nem lesz senkijük, ha elhagyják őket?
"Az fel sem merül benned, hogy nem mindenkinek életcélja a partnerei váltakoztatása? Van aki szereti a párját, van aki meg sosem fér a bőrébe mindegy hogy néz ki a partnere.
2020. júl. 15. 13:37
Teljesen egyetértek az előzőekkel.
Végülis függetlenül attól, hogy megcsal-e vagy sem, nagyon kiábrándító, ha csak azért hűséges, mert másnál nincs esélye. Szerintem ez érződik is a partner hozzáállásán, hogy nem szerelemből hűséges hozzád. Elsősorban az számít, hogy szeressen, tehát ennek a kényszer-"hűségnek" nincs jelentősége.
2020. júl. 15. 14:19
Nem tudom, de csúnya lány létemre én kapok ajánlatokat. Akárhányszor megcsalhattam volna a páromat, de nem tettem. Tudod miért? Azért, mert nekem csak rá van szükségem, és a hűség mellett döntöttem.
2020. júl. 15. 14:55
Nyilván akinek nem inge nem veszi magára, nem mindenki olyan.
Aki hűtlen annak gyenge a jelleme, mert csak külső megerősítéssel tud létezni, anélkül semminek érzi magát.
2020. júl. 15. 15:18
Kapcsolódó kérdések: