Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vígasztal bárkit is, hogy a szerető csak a második, ha egyszer ez azt jelenti, hogy te, házastárs, nem az egyetlen vagy? Egyetlennek jó lenni, elsőnek lenni viszont szar, mert sokan vagytok.
Baromság!
Miért ne lehetne valaki a szeretője ellenére is jó házastárs, jó szülő, jó ember?
A valóságban élünk, nem egy buta angol romantikus regényben.
A te valóságodban aláz a férjed mással.
Az enyémben nem.
Ezek szerint több valóság is létezik! :) Ma is tanultam valamit!
Akit megcsalnak, annak az önbecsülése hatalmas pofont kap. Talán ezért vigasztalja magát azzal, hogy akkor is ő, meg a közös család a fontosabb. Ez persze nem igaz, mert aki hazudozik, csal, annak senki se fontos, csakis önmaga.
Én úgy gondolom, ettől még elvileg lehet gondoskodó szülő az illető, de ha fontos nekünk a párunk, annak nem hazudunk. Lehet ezt magyarázni, de akit szeretek, annak nem okozok fájdalmat, azt nem hazudom szembe. Azt nem teszem kispadra, mert egy másik valamiben jobban bejön.
A szerető pedig, ha csak szex, akkor nem ér annyit. Ha érzelem is, akkor meg lépni kell. Aki önszántából ilyen helyzetben benne marad, az nem becsüli önmagát semmire.
#5:
Akkor az már nem házasság, csak élet- és vagyonközösség.
Figyelj kérdező: és azt tudta, hogy sok esetben a szerető csak még jobbá teszi a kapcsolatot? Pl a férj kielégül benned, aztán haza megy a családhoz, és sokkal figyelmesebb, kedvesebb az asszonnyal..
Sőt, a szex is jobb, hiszen megkapja a változatosságot ( ugye nem tartod magad különleges hópihének, hogy te más vagy?..:D) - ezért otthon is nagyobb kedvel rendezi el az asszonyt.
HA nekem nem hiszel, olvasgass nyugodtan itt a témában olyan férfiakat, akik csalnak.
ÉS akkor ennek tudatában beszélgessünk róla ismét: nos, melyik jobban megalázó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!