Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanád a párodnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanád a párodnak az alábbiakat?

Figyelt kérdés

Alaphelyzet: több mint 8 éves a párkapcsolat, 4 éve együtt is éltek, az egyikőtök családjával. Szereted a másikat, vele tervezed a jövőt, eljegyeztétek egymást. Mit tennétek az alábbi két pont alapján?

1. Kiderül, hogy megcsalt másfél éve az egyik legjobb barátoddal, aktus nem, de orál volt. Egyszeri alkalommal történt és nagyon megbánta, szégyelli is magát.

2. Az 1. Pont, kiegészítve, hogy egy hónapja az elköltözésen is gondolkodott a bizonytalansága miatt, plusz rájössz arra is, hogy másoknak a messengeres megkereséseire is válaszolt, de elvileg nem találkozott senkivel.

3. A 2. pont, kiegészítve, hogy amikor rájöttél a dolgokra, teljesen kibeszéltétek a problémákat és tudod, hogy jobb ezeknél a cselekedeteknél, valamint szereted is őt.

Kérlek írjátok meg a veleményeiteket, akár saját tapasztalatotokat is a témában. Arra vagyok kíváncsi, hogy más hogyan látja vagy kezelte a hasonló problémát. Sokat tudnék írni persze az érzéseimről, de érdekel független emberek véleménye is.

Köszönöm!

2020. júl. 8. 19:29
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Voltam nagyon hasonló helyzetbe. Én is azt csináltam, amit most Te ... sorra bocsáltottam meg a hazugságait, csalásait, flörtöléseit. De, igy sose leszel boldog. Tapasztaltam. Én is szerettem. De, ő nem szeretet, ahogy Téged sem szeret már.

Tapasztalatom alapján, ha egyszer megcsalt, akkor többször is meg fog, feltételezem, hogy már meg is tette. Mindig az elsőt vallják be, de a többit titkolni fogja. Hiába, hogy szereted, de ő már kevésbé szeret. Hisz, ha szeretne nem csalt volna meg.

Rögvest elhagynám.

2020. júl. 17. 13:42
 22/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem 1 csak orális rosszabb, nekem ez bensőségesebb!
2020. júl. 17. 23:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!