Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanád a párodnak az alábbiakat?
Alaphelyzet: több mint 8 éves a párkapcsolat, 4 éve együtt is éltek, az egyikőtök családjával. Szereted a másikat, vele tervezed a jövőt, eljegyeztétek egymást. Mit tennétek az alábbi két pont alapján?
1. Kiderül, hogy megcsalt másfél éve az egyik legjobb barátoddal, aktus nem, de orál volt. Egyszeri alkalommal történt és nagyon megbánta, szégyelli is magát.
2. Az 1. Pont, kiegészítve, hogy egy hónapja az elköltözésen is gondolkodott a bizonytalansága miatt, plusz rájössz arra is, hogy másoknak a messengeres megkereséseire is válaszolt, de elvileg nem találkozott senkivel.
3. A 2. pont, kiegészítve, hogy amikor rájöttél a dolgokra, teljesen kibeszéltétek a problémákat és tudod, hogy jobb ezeknél a cselekedeteknél, valamint szereted is őt.
Kérlek írjátok meg a veleményeiteket, akár saját tapasztalatotokat is a témában. Arra vagyok kíváncsi, hogy más hogyan látja vagy kezelte a hasonló problémát. Sokat tudnék írni persze az érzéseimről, de érdekel független emberek véleménye is.
Köszönöm!
En csak kivülálló véleményt írok. Volt itt egy hasonló kérdés csak legjobb barátnő oldaláról. Ő vele csalta meg, a barát a barátnőt. Nem tudom de a legjobb barattal valo oral csalas is ugyanaz a kategoria, lehet megbánta de én már utána egyikben sem tudnék bízni mivel tudta mindketto a barátnő tényét szerintem ez nagyon megalázó helyzet. Én nőként nem tudnék utána már bízni egyikben sem és úgy nem kapcsolat a kapcsolat legyen az baráti vagy párkapcsolat. Más a helyzet ha az egyik fel nem tudta hogy baratnő van akkor nyílván arra a félre nem haragudnék. Ellenbe arra igen aki megvezetett engem is és a harmadikat is es jelen helyzetben ugye a társ. De a kérdésed alapján tudtak mert legjobb barat. Most szégyelli nagyon de ki tudja x hónap mulva nem e keresi meg oralisan a volt legjobb barátkát. Gondolom ez alapján te vagy a pasi. A chat önmagaban ha csak hétköznapi dolgokrol beszel nem jelent semmit de gondolom itt nem ilyen megkeresesek voltak.
Szerintem jobb lenne dobbantani.
Ez nem gyakori kérdés, hanem stuuupid kérdés:)))
Még a macskánál is gyorsabban kibaxnám gondolkodás nélkül;)
A magam részéről nő vagyok, nincs saját tapasztalatom, csak értékrendem.
Ez alapján a 9-es válaszolónak kb. sikerült leírnia azt, amit magam is gondolok.
Amúgy meg teljesen mindegy, hogy férfi vagy nő az illető, lehet költözni. Nem majd. Most.
A kérdező szerintem is pasi.
"1. Kiderül, hogy megcsalt másfél éve az egyik legjobb barátoddal, aktus nem, de orál volt. Egyszeri alkalommal történt és nagyon megbánta, szégyelli is magát."
Nekem csak 1 kérdésem lenne:
Ugye a legjobb barátodat sem dobtad emiatt az egyszeri eset miatt? Meg amúgy sem feküdt le vele, csak lesz-patta :D
Ha a párodnak ezt el tudod nézni, szerintem úgy fair, ha a legjobb barátodnak is, nem?
Ez nem őszinteség, hogy kibeszélitek 1 évvel később.
Az lenne az őszinte, ha 1 hónappal a megcsalás után ő jött volna oda hozzád sírva, hogy mennyira sajnálja, csak elakarja ezt mondani, mert nem bírja magában tartani és tiszta lappal akar indulni.
Arra még azt lehetne mondani, hogy "Oké, lehet csak 1x csalt meg, látszik hogy megbánta, őszinte" stb... itt még lehet gondolkodni azon hogy továbbra is együtt maradjatok.
Viszint itt már nem.
Csak azért meg ne maradj vele, mert kicsi az önbizalmad és félsz hogy nem találsz senkit. Mindig van jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!