Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nincsenek tisztában magukkal? Az összes azt mondja, hogy hűséges, erre rengeteg lép félre
Megkérdezted az összes nőt?
Ha az összesből sok lép félre, akkor van, aki hűséges, ő miért ne lenne tisztában magával?
A férfiak nem lépnek félre, vagy előre közlik ezt?
Sok sebből vérzik ez a kérdés.
15 éves koromtól csajozok, ezalatt elég sokmindent láttam a magam és mások életében is.
Láttam menyasszonyt is félrelépni.
Aki nem lép félre, az azért teszi, mert nem került meg olyan helyzetbe.
A pasikkal kapcsolatban mindenki tudja, hogy hajlamosak félrelépni, ebben semmi meglepő nincs
Mindkét nemre jellemző a félrelépés, a különbség csak annyi, hogy a nők álszentebbek. Jobban megakarnak felelni a társadalomnak, közösségeknek, ezért kevésbé őszinték.
Amúgy, nem tudom, hogy miért akad ki mindenki a kérdezőre. Én is voltam olyan baráti társaságban, ahol felmerült a félrelépés. A férfiak közül jó páran simán felvállalták, míg a nők közül csak 1. Miközben még 3 másikról tudtam, hogy félrelépett.
Jó, oké, mondjuk mit vár az ember olyanoktól, akik egy egyszerű szöveget sem képesek értelmezni és teljesen mást hoznak ki belőle. A kérdező nem azt mondta, hogy a férfiaknál okés a félrelépés, hanem azt, hogy róluk mindenki ezt mondja, a nőkről meg nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!