Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtörtént egy barátnő pasijával. Kerüljem vagy az csak feltűnő lenne?
Felesleges leírnotok hogy k.rva és hasonlók, egyrészt nem fog meghatni, másrészt pontosan érzem a tettünk súlyosságát, nem kell felvilágosítani.
Nagyon kedves barátnőm, szuper volt a kapcsolatunk, a pasival is jóban voltam előtte. Ittunk mindketten, megtörtént, nem fogom ragozni meg magyarázkodni, semmi értelme. Megegyeztünk, hogy titok marad, mert mindkettőnknek fontos a csaj, de nem tudom, személy szerint ezt hogy kivitelezzem. Borzasztó feltűnő lenne ha hirtelen elkezdenénk kerülni egymást (mivel tényleg elég jóban voltunk), ugyanakkor az meg magunkban kínos nekünk, ha úgy viselkedünk egymással mint régen. Nehezen lehet leplezni, ha rögtön a szex jut eszedbe, csak mert hozzád ér vagy rádnéz.
Mit tennétek?
(az “eleve nem tennék ilyet”, “szálljatok ki szegény lány életéből”, “zsák a foltját” és hasonló kommentekre szintúgy nem vagyok kíváncsi, mert csak a billentyűzetet koptatjátok vele. Szerintem mindenki hibázott élete során, és nem kell felvilágosítani a történtekről)
Szerintem hanyagold mindkettőjüket.
Képzeld magad a "barátnőd" helyébe.
Te hogyan éreznéd magad mikor majd utólag kiderül, hogy a legjobb barátnőd lefeküdt a pasiddal, majd ugyanúgy barátkozott veled, mintha misem történt volna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!