Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos volt a pofon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt a pofon?

Figyelt kérdés
Tegnap összevesztünk a párommal, és annyira mérges voltam hogy leöntöttem egy pohár vízzel és megcsaptam többször a vállát. Jó de én 56 kilós bőként képzelhetitwk mekkora fájdalmat tudok okozni egy 90 kilós embernek... és erre ő adott egy pofont hogy álljak már le és lefogta a kezem. Utána rögtön bocsánatot is kért, de nekem nagyon rosszul esett hogy megütött. Azt mondta hirtelwn felindulásból volt és nem volt erős. Meg ha én is megcsapkodtam előtte... jogos volt amit kaptam? Ti meg tudnátok bocsátani?

2020. jún. 21. 22:22
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
83%
Még örülhetsz is, hogy ennyivel megúsztad, és hogy utána bocsánatot kért. Szerintem ha téged egy kiadós veszekedés után szembeöntene valaki vízzel, plusz elkezdene ütögetni, valószínűleg te sem a türelem mintaképe lennél. Az már más kérdés, hogy a féltékenykedésed mögött mennyi valóságtartalom van, de ezt is meg lehetne beszélni normális módon is. Egyébként te is elmehettél volna vele szórakozni, a jelek szerint ő meg azt sérelmezte, hogy te nem jársz vele bulizni (mondjuk eleve problémát jelenthet egy kapcsolatban, ha a két ember eltérő mentalitású), és ha ok nélkül féltékenykedsz, akkor ezzel csak azt fogod elérni, hogy tényleg bevonzod a megcsalást és/vagy a szakítást. Gondolkozz el a saját problémakezelési módszereden is, mert akkor bárkinek neki fogsz menni, aki hazudik neked, vagy akire haragszol?
2020. jún. 22. 10:11
 32/42 A kérdező kommentje:
Engem nem az zavart hogy bulizni ment, csak nem értem miért kellett hazudni. Tudta jól hogy ott lesz az exe, akkor miért mondta azt, hogy nem lesz ott? Én is őszinte vagyok vele. És az sem igaz hogy én nem járok vele bulizni, de ha olyan a beosztásom hogy hétvégén is dolgoznom kell, akkor nem tehetek róla hogy nincs kedvem hajnalig táncikálni, hatkor meg kelhetek... ezzel nem tudok mit csinálni, a kórházi beosztás ilyen, ezt tudta akkor is, mikor összejöttünk.
2020. jún. 22. 12:23
 33/42 anonim ***** válasza:
100%
Akkor is milyen viselkedés, hogy leöntöd vízzel meg püfölöd??
2020. jún. 22. 12:25
 34/42 anonim ***** válasza:
96%

Honnan tudod kérdező, hogy a pasid mit tud? Pl mondta, hogy: "tudtam, hogy ott lesz az exem, de neked direkt hazudtam "

Vagy honnan tudod?

Egyébként megérdemelted :) miért öntötted le? Miért kezdted ütni? Azt hitted neked szabad verekedni? Jó buta vagy... Egészségügyi dolgozó, mi... Agresszív kis malac vagy.

2020. jún. 22. 12:43
 35/42 A kérdező kommentje:
Rosszul esett hogy hazudott. Dühös lettem, azért öntöttem le. Nem ez volt az első eset, hogy hazudott az exéről. Beszélgettek többször is, azt mondta mindig a csaj írt rá és tartani akarta a békés viszonyt, válaszolt rá. Tudom, hogy az a lány sokkal szebb, okosabb, pszichológus hallgató, gazdagok a szülei és többet fog keresni mint én, csecsemő és kisgyermekápolóként... de ha még hazudik is róla, akkor csak megerősít benne, hogy én semmit nem érek, míg az a lány meg az istennő. ezért öntöttem le. ha annyira ő kell neki, akkor menjen vissza hozzá, akkor miért velem van?
2020. jún. 22. 12:53
 36/42 anonim ***** válasza:
88%
Nőként írom, hogy jogos volt, mivel te kezdted. Ne haragudj, akármit is hazudott, egy felnőtt, értelmes nő nem úgy reagál, ahogy te. Ha engem ütöttél volna én is visszaütök. Azért mert te nő vagy, nincs jogod a másikat bántani.
2020. jún. 22. 12:54
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
35: Akkor sem ütök és nem öntöm le vízzel, hanem legvégső esetben szakítok. Saját magadat is megaláztad. Nincs mentség arra sem, amit te tettél, hiába próbálod bizonygatni.
2020. jún. 22. 12:56
 38/42 anonim ***** válasza:
100%
#32: És ha azt mondja, hogy ott lesz az exe, mennyivel lett volna jobb neked? Mivel ismer téged, hogy ilyen féltékeny típus vagy, valószínűleg nem ok nélkül hallgatott erről, gondolom, buli előtt is hisztiztél volna egy sort. Lehet, hogy őszinte vagy vele, de ha pl. ok nélkül jeleneteket rendezel, akkor gyakorlatilag rákényszeríted őt a hazugságra. Ő is a könnyebb ellenállás felé fog mozdulni, és el fog titkolni előled bizonyos dolgokat, valószínűleg azért, mert tudja, hogy veled úgysem lehet ezeket normális módon megbeszélni. Egyébként meg akkor a kórházban is nekimész bárkinek, aki hazudik neked, vagy akivel rossz a viszonyod?
2020. jún. 22. 12:57
 39/42 A kérdező kommentje:
És ha azt mondja, úgyse mondom neki azt hogy ne menjen el, én meg hadd duzzogjak magamban, de ő legalább nem hazudik.
2020. jún. 22. 13:08
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem szabad verekedni, se nőnek, se férfinak. És hát akárhonnan nézzük, te kezdted a fizikai bántalmazást. Ő pedig ösztönből védte magát. Eleve nem kéne idáig fajulni egy kapcsolatnak....ha ez van, akkor inkább szakítsatok, mert ennek nem lesz jó vége.
2020. jún. 22. 14:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!