Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Jogos volt a pofon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos volt a pofon?

Figyelt kérdés
Tegnap összevesztünk a párommal, és annyira mérges voltam hogy leöntöttem egy pohár vízzel és megcsaptam többször a vállát. Jó de én 56 kilós bőként képzelhetitwk mekkora fájdalmat tudok okozni egy 90 kilós embernek... és erre ő adott egy pofont hogy álljak már le és lefogta a kezem. Utána rögtön bocsánatot is kért, de nekem nagyon rosszul esett hogy megütött. Azt mondta hirtelwn felindulásból volt és nem volt erős. Meg ha én is megcsapkodtam előtte... jogos volt amit kaptam? Ti meg tudnátok bocsátani?

2020. jún. 21. 22:22
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
78%
Megcsalt?
2020. jún. 21. 22:31
 12/42 A kérdező kommentje:
Majdnem. Elment wg buliba, ahol azt mondta, hogy nem lesz ott az exe, aki egyébként még hajt rá. És megtudtam hogy ott volt. Mire hazajött számonkértem rajta, azt mondta azért nem akarta elmondani mert kicsaptam volna a hisztit és őt amúgy se érdekli már az a csaj ja de azért visszaír neki ha az ráír...
2020. jún. 21. 22:34
 13/42 anonim ***** válasza:
22%
Nevelő pofon, néha kell, mint a példa mutatja.
2020. jún. 21. 22:35
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a dolgot addig kellene kezelni, amíg még jobban el nem durvul a helyzet. Legközelebb mi lesz, szétveritek egymás fejét? Egyikőtök sem tette jól, hogy tettlegességhez folyamodott. A hazugságra sem az a jó reakció, hogy fizikailag bántalmazol valakit, gondolom, te sem örülnél annak, hogy valakitől kapnál egy sallert, ha hazudsz neki. Itt teljesen mindegy, hogy ki hány kiló, egyikőtöknek sem volt joga megütni a másikat. És ha mondjuk gyereked lenne, és valamiért hazudna neked, akkor őt is lecsapnád? Indulatból sosem jó cselekedni, mert nagyon durva vége is lehet. Sokkal többet értetek volna el, ha higgadtan leültök megbeszélni a problémákat, ráadásul így még kvázi ki is provokáltál egy pofont. Máskor inkább számolj el magadban tízig, és beszéld meg a pároddal a gondjaitokat.
 15/42 anonim ***** válasza:
94%
Én nem értem meg, ha valaki kapcsolatban megüti a másikat. Egyikőtök se viselkedett elfogadható módon, a kérdésre válaszolva: a pofon sem volt jogos, meg kellett volna állnia a lefogásodnál.
 16/42 A kérdező kommentje:
És akkor olyanokat mondott hogy az exével legalább lehetett bulizni és o nem volt mindenkire féltékeny
 17/42 anonim ***** válasza:
92%
Kérdező. Add fel. Nem fogsz tudni magad mellé állítani senkit azzal, hogy tovább magyarázod.
2020. jún. 21. 22:37
 18/42 anonim ***** válasza:
82%
Elmebeteg hisztérika meg az erőszakos állat. Zsák a foltját, megérdemlitek egymást.
2020. jún. 21. 22:58
 19/42 anonim ***** válasza:
77%
Te kezdted. És csodálkozol? Ha nem esel neki, ő nem ütött volna meg. Gondolom jól belelendültél az ütlegelésbe, szegény srácnak meg nem volt jobb ötlete kizökkenteni téged. Megérdemelted.
2020. jún. 21. 23:07
 20/42 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, az erôszak az erôszak. Teljesen mindegy ki és miért követi el. Szakítani lehet, ha megbocsáthatatlan dolgot tett a párod, de nem szabad erôszakosan viselkedni. Nem éri meg.
2020. jún. 21. 23:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!