Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is bűn a megcsalás, ha tudnak róla és beleegyeznek?
#19 ha nekem jó, az miért kihasználás?
#20 meglátom még
Pontosabban meg kéne fogalmaznod, neked mi a megcsalás.
Szerintem, a szex egy másikkal, az nem több, mint megkóstolni valaki más főztjét, ha egyébként érzed hogy szeret, megad mindent amire vágysz, őszinte, számíthatsz rá, melletted áll mindenben.
Nem tud egy nő vagy egy férfi mindent megadni a párjának, a kíváncsiság, a fantázia mindenkit hajt. Miért lenne bűn, ha ezt keresi máshol is, nem csak otthon. Persze, ha ez miatt elhanyagol, az már más tészta.
Szia. Te komolyan gondolod, hogy a srac beszelt a felesegevel? engemet megcsalt a ferjem, es mikor beszeltem a szeretojevel avval jot elo a csaj, hogy azt mondta neki a ferjem, hogy engemet nem zavar az egesz, mert mar regota nincs semmi koztunk.
es komolyan a harmadik kerek akarsz lenni? hagya el a parjat es alljon le veled. akkor kellesz neki. de szerintem o nem is akarja elhagyni az elettarsat de teged is akar. ilyenek a szemet alakok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!