Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor is bűn a megcsalás, ha tudnak róla és beleegyeznek?
"Ő azt mondja, hogy tud rólam és nem gond neki."
És te ezt el is hiszed?
Ez így neked megfelelő lenne?
Bármit mondhat, azt meg tudja, hogy nem fogsz beszélni erről a lánnyal mert túl kínos. De most komolyan, melyik nő mondja azt, hogy: "oké Juli nem bánom, érezzétek jól magatokat Tomival! ":)
Én elsüllyednék a föld alá. Tényleg csak ő van egyedül potenciális partnerjelölt? Nem hiszem.
Ha tud róla és beleegyezik, akkor nem minősül megcsalásnak, az nyitott kapcsolat. A megcsalás lényege a csalás, azaz a párod átverése, a hazudozás.
Ha beszélsz is a lánnyal, szerintem iszonyatosan ostoba dolog oda sz.rni, ahol eszel, muszáj ezzel bekavarnod a baráti társaság dinamikájába? Megári neked egy buta vonzalom, más vonzó pasi nincs a bolygón?
Ha tudna róla a másik, akkor sem mennék bele. Volt erre példa, nemet mondtam. Nem a másik miatt , hanem magam miatt....
F38
Hány éves a férfi?
Mindenhogy bűn szerintem, de ha bele is mész akkor legalább beszélj a barátnőjével is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!