Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a szerető kitálal a feleségnek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm készül erre. Az én véleményem viszont az, hogy mivel tudta hogy a férfi házas, így nem volt zsákbamacska, hagyja az egészet,jó az tény hogy a pasi gerinctelen volt vele,igazából megérdemelné. De a gyereke viszont nem,hogy felboruljon minden.

2020. jún. 4. 13:18
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván, de akkor lefekszik vele más, ahogy bizonyára eddig is és ezután is, csak maximum óvatosabb lesz
2020. jún. 4. 15:10
 22/37 anonim ***** válasza:
100%
Ha a férj jót akarna a feleségnek nem lép félre. A megcsalás döntés. Vagy őszinte lenne vele, hogy figyelj szívem már nem szeretlek, nem tisztellek
2020. jún. 4. 15:35
 23/37 anonim ***** válasza:
17%
Ha a csávó elég jó pasi volt, hogy kelljen házasként egy nőnek, akkor fog ő találni később is nőt hamar, ha most direkt kiszúrnak vele.
2020. jún. 4. 15:37
 24/37 anonim ***** válasza:
25%
Gusztustalan bosszubol megkeverni a szart es istent jatszani. A feleseg vagy eljen boldog tudatlansagban, vagy ugyis sejti. Undorito belekeverni ebbe.
2020. jún. 4. 15:49
 25/37 anonim ***** válasza:
89%

Ők ketten tudták, mibe mennek bele. De a feleség nem. Ideje őt is felvilágosítani. Aztán, ha neki is megfelel, hogy amíg ő a gyerekkel van, főzi a vacsorát, addig a férje más combját cirógatja, akkor semmi gond, mehet tovább.

Sokszor már mindenki tud a megcsalásról, csak a feleség nem. Iszonyúan megalázó tud lenni. Pont azért, mert mindenki félrenéz és hallgat.

2020. jún. 4. 17:25
 26/37 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon igaz #18!

Pedig én szerető voltam...

2020. jún. 4. 18:00
 27/37 anonim ***** válasza:
11%

Bár én hallgatok a dologról mai napig is

#26voltam

2020. jún. 4. 18:03
 28/37 anonim ***** válasza:
17%

0%?

Én legalább bevallom itt,nem úgy mint az álszentek!

2020. jún. 4. 18:23
 29/37 anonim ***** válasza:
65%
Azért kaptál drágám nulla százalékot mert te és a kis szeretőd sem vállaljátok fel az igazságot ezáltal mindenki hazugságban él de légy csak büszke rá hogy te legalább bevallottad, igen, név nélkül, ismeretleneknek
2020. jún. 4. 18:28
 30/37 anonim ***** válasza:
18%
Ha ez a dolog be lenne valva,akkor igen sok házasság,kapcsolat menne tönkre. Mennyi,de mennyi...
2020. jún. 4. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!