Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi a véleményetek arról, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról, ha a szerető kitálal a feleségnek?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm készül erre. Az én véleményem viszont az, hogy mivel tudta hogy a férfi házas, így nem volt zsákbamacska, hagyja az egészet,jó az tény hogy a pasi gerinctelen volt vele,igazából megérdemelné. De a gyereke viszont nem,hogy felboruljon minden.

2020. jún. 4. 13:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
63%
Akkor tartanám elfogadhatónak, ha a szerető is át lett verve és nem tudta, hogy kapcsolatban van a másik, ha tudta, mibe megy bele, ő sem jobb a félrelépőnél.
2020. jún. 4. 13:58
 12/37 anonim ***** válasza:
90%

Kövezzetek meg, de én szeretném tudni az igazságot, főleg fiatalon, hogy ne pazaroljam tovább az időmet olyanra, aki valójában nem szeret, és a legyet is röptében elkapja. Nem minden férfi gyökér, és nem minden férfi ugyanaz minden nő mellett. Ha folyamatos van, ott már nem érdemes folytatni a kapcsolatot.

Egy pszichológus

2020. jún. 4. 14:05
 13/37 anonim ***** válasza:
75%

Engem csaltak mar meg es rajottem, nem pedig bevallottak. 1 pillanatig sem haragudtam, gondoltam ringyonak vagy barmi ilyesminek a lanyt. Szerelmes volt a baratomba, o pedig csunyan kihasznalta a helyzetet. Valo igaz, a szerelem sem ment fel a tettek alol, de aki volt mar szerelmes, az tudja, mennyire nehez visszautasitani egy olyan szemelyt akire mindennel jobban vagyunk. Szoval nem, nem haragszom a lanyra. A volt baratomra sem mar, az ido megoldotta, bar akkor nagyon megalazva ereztem magam.

Szerintem butasag lenne elmondania. Azert mert neki most rossz, 3 emberen akarja levezetni mindezt. Neki rossz, legyen masnak is az? Szerintem ez mar az onzoseg lagalja.

Mindemellett fontos lenne az, hogy valahogyan megis megtudja a feleseg. Mert jar neki az igazsag. Az lenne a legjobb ha magatol jonne ra valahogy, vagy a ferfi allna oda ele. De az utobbi szerintem sosem fog elofordulni.

2020. jún. 4. 14:08
 14/37 anonim ***** válasza:
86%

Én a feleség helyében maximálisan elvárnám a szeretőtől, hogy szembesítsen azzal, hogy a párom nem szeret és nem tisztel. De ez meg enélkül is egyértelmű. Aki nem veszi észre, hogy a párja ilyen szinten elhidegült tőle, ennyire nulla az érzelmi rész, rengeteg hiányérzet van a párjában az egyszerűen csak nem akarja észrevenni. Vagy éppen neki is teljesen jó így ez a helyzet, ő sem szereti a párját. Az is simán lehet, hogy az a kapcsolat sosem volt jó. A megcsalásnak egyértelmű jelei vannak ha valaki tisztában van vele milyen egy jó kapcsolat komoly érzelmekkel.

Viszont én nőként mindenképpen akarnám tudni ha a kapcsolatom ennyire halott. Egy percig nem maradnék olyan ember mellett aki a problémák megoldása helyett máshoz megy. Itt a sztoriban a feleség biztosan tisztában van vele, hogy mi a helyzet. A gyerek is tisztában van vele. A gyerekek nem hülyék, pontosan tudják ha a szülők kapcsolata nem jó és nincs szeretet. Megérdemli, hogy ne egy ilyen párkapcsolati és apai minta legyen előtte.

2020. jún. 4. 14:08
 15/37 anonim ***** válasza:
85%
Jól teszi ha kitálal, én a feleség helyében örülnék.
2020. jún. 4. 14:22
 16/37 anonim ***** válasza:
87%
Összességében jó dolognak tartom, ha valaki felnyitja a feleség szemét, hogy kivel van együtt, legalábbis én a helyében tudni szeretném, de ettől még a szerető nem lesz kevésbé szánalmas, alja féreg. Gondolom a lelkiismeretét akarja tisztára mosni, de ettől még aki hajlandó felvenni a szerető szerepet, egy utolsó patkány.
2020. jún. 4. 14:23
 17/37 anonim ***** válasza:
55%
Zseniális gondolat, főleg ha azt akarja, hogy még egypáran alaposan megutálják.
2020. jún. 4. 14:31
 18/37 anonim ***** válasza:
89%
Azért nehogy sajnáljuk már szegény megcsalót.. Feltételezem itt nem olyan kapcsolatról van szó, amibe véletlenül keveredett bele a férfi, hanem szándékosan kereste, tehát akár már több is lehetett, vagy van is több nő. Nyilván nem kell felmenteni sem a "szeretőt", de a csalót sem. És akit "állítólag" szeretünk annak nem vagy képes évekig a szemébe hazudni, szervezkedni a háta mögött, mert a megcsalással szervezkedés is jár. Én szeretném tudni. És hálás vagyok, hogy velem is tudatták. Hagy döntse már el a feleség, hogy így akar élni vagy sem. Akik lepontoznak mindenkit nyilván csaló szerepben vannak, akik nem merik felvállalni sem maguk, sem mások előtt az igazságot. Gyertek, pontozzatok csak le engem is. Az igazság fáj, de még mindig jobb, hogy utána új életet kezdhetsz, mint hazugságban élni
2020. jún. 4. 14:51
 19/37 anonim ***** válasza:
90%

Igen, fontos, hogy a feleség tudja, milyen ember a férje (bár ismerek olyan párt, akik kölcsönösen csalják egymást, és nekik ez így megfelel).

Viszont ha a szerető önként ment bele úgy, hogy tudta, hogy szerető lesz, akkor ő nem hinném, hogy jól jönne ki ebből, ha nem akar magának bajt, intézze diszkréten, és legközelebb ne menjen bele ilyenbe. A megcsaló felet semmi esetre sem kell felmenteni.

2020. jún. 4. 14:56
 20/37 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Én mindenkit felpontoztam.

Igazából úgy látom hogy őt a bosszú vezérli, pont ezért szeretném inkább lebeszélni róla.

Ha a feleségnek akart volna jót akkor le sem fekszik a férjével, nem?

2020. jún. 4. 15:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!