Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, ha a szerető kitálal a feleségnek?
Kövezzetek meg, de én szeretném tudni az igazságot, főleg fiatalon, hogy ne pazaroljam tovább az időmet olyanra, aki valójában nem szeret, és a legyet is röptében elkapja. Nem minden férfi gyökér, és nem minden férfi ugyanaz minden nő mellett. Ha folyamatos van, ott már nem érdemes folytatni a kapcsolatot.
Egy pszichológus
Engem csaltak mar meg es rajottem, nem pedig bevallottak. 1 pillanatig sem haragudtam, gondoltam ringyonak vagy barmi ilyesminek a lanyt. Szerelmes volt a baratomba, o pedig csunyan kihasznalta a helyzetet. Valo igaz, a szerelem sem ment fel a tettek alol, de aki volt mar szerelmes, az tudja, mennyire nehez visszautasitani egy olyan szemelyt akire mindennel jobban vagyunk. Szoval nem, nem haragszom a lanyra. A volt baratomra sem mar, az ido megoldotta, bar akkor nagyon megalazva ereztem magam.
Szerintem butasag lenne elmondania. Azert mert neki most rossz, 3 emberen akarja levezetni mindezt. Neki rossz, legyen masnak is az? Szerintem ez mar az onzoseg lagalja.
Mindemellett fontos lenne az, hogy valahogyan megis megtudja a feleseg. Mert jar neki az igazsag. Az lenne a legjobb ha magatol jonne ra valahogy, vagy a ferfi allna oda ele. De az utobbi szerintem sosem fog elofordulni.
Én a feleség helyében maximálisan elvárnám a szeretőtől, hogy szembesítsen azzal, hogy a párom nem szeret és nem tisztel. De ez meg enélkül is egyértelmű. Aki nem veszi észre, hogy a párja ilyen szinten elhidegült tőle, ennyire nulla az érzelmi rész, rengeteg hiányérzet van a párjában az egyszerűen csak nem akarja észrevenni. Vagy éppen neki is teljesen jó így ez a helyzet, ő sem szereti a párját. Az is simán lehet, hogy az a kapcsolat sosem volt jó. A megcsalásnak egyértelmű jelei vannak ha valaki tisztában van vele milyen egy jó kapcsolat komoly érzelmekkel.
Viszont én nőként mindenképpen akarnám tudni ha a kapcsolatom ennyire halott. Egy percig nem maradnék olyan ember mellett aki a problémák megoldása helyett máshoz megy. Itt a sztoriban a feleség biztosan tisztában van vele, hogy mi a helyzet. A gyerek is tisztában van vele. A gyerekek nem hülyék, pontosan tudják ha a szülők kapcsolata nem jó és nincs szeretet. Megérdemli, hogy ne egy ilyen párkapcsolati és apai minta legyen előtte.
Igen, fontos, hogy a feleség tudja, milyen ember a férje (bár ismerek olyan párt, akik kölcsönösen csalják egymást, és nekik ez így megfelel).
Viszont ha a szerető önként ment bele úgy, hogy tudta, hogy szerető lesz, akkor ő nem hinném, hogy jól jönne ki ebből, ha nem akar magának bajt, intézze diszkréten, és legközelebb ne menjen bele ilyenbe. A megcsaló felet semmi esetre sem kell felmenteni.
Köszönöm a válaszokat.Én mindenkit felpontoztam.
Igazából úgy látom hogy őt a bosszú vezérli, pont ezért szeretném inkább lebeszélni róla.
Ha a feleségnek akart volna jót akkor le sem fekszik a férjével, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!