Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megérdemli a hűtlen hogy be árulja a szerető a feleségnek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 21. 15:53
1/16 anonim válasza:
Többtényezős, bonyolultabb kérdés ez ennél.
De azért írok egy igent. :)
2/16 anonim válasza:
Miért, te most tudtad meg, hogy felesége van?
Letagadta előtted?
3/16 anonim válasza:
Te is benne voltál/vagy. Elég féreg dolog lenne,lesüllyednél egy bizonyos szintre. Másrészt ettől nem oldódik meg semmi.
4/16 anonim válasza:
Nem, a szerető vállalta ezt a szerepet, viselje méltósággal.
6/16 anonim válasza:
Megérdemli. A feleség is megérdemli, hogy tudja.
7/16 anonim válasza:
Árulkodni az óvodában szokás :))
Semmi értelme!!
8/16 anonim válasza:
Minek teszi szét a lábát ha utána erkölcsi aggályai vannak, nem értem.
9/16 anonim válasza:
Én voltam nős ember szeretője (lehet savazni). Tudtam mit vállalok ezzel. Soha eszembe nem jutott, hogy szóljak a feleségének.
Bárkinek is jobb lenne ettől?
10/16 anonim válasza:
Utolso,kiveve,ha a szereto akar a feleseg helyere lepni,mert beleszeretett a pasiba.
Akkor borit,es otthon kiderul minden,a feleseg kidobbja legtobbszor a ferjet,szabad a palya..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!