Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál,ha a férjed szeretője miatt soha nem lehetne gyereked?
Ez egy elméleti kérdés.
Teszem azt,nagyon szereted a férjed, hűséges vagy hozzá, jó feleség vagy.A férjed megcsal valakivel és hazaviszi egy olyan némi betegséget,aminek rád nézve nagyon súlyos következményei lesznek.Nem lehet soha gyereked.Feltételezzük azt,hogy egy gyerek az álmod,nagyon vágysz rá.Nyilván a férj okolható elsődlegesen.
A kérdés,mit csinálnál a férjjel és a szeretővel?Mondanál a szeretőnek valamit,ha elvette tőled a legnagyobb álmodat?
"Nem voltam még soha szerető.És nem is leszek.Még mielőtt valaki azt mondaná,nem tudhatom.Nekem a szex nem annyira fontos.Nem vagyok a szexuális,csak egy ember van."
Csak hogy tudd:
Nem minden esetben keres valaki szeretőt, vagy lesz maga szerető, mert hiányzik neki /vagy rossz otthon a szex.
Simán azért is lehet, mert a párja elhanyagolja, nem törődik vele érzelmileg, nem érezteti vele, hogy szereti, nem bókol neki, nem jár a kedvében stb.
Van a fizikai és az érzelmi megcsalás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!