Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnál,ha a férjed szeretője miatt soha nem lehetne gyereked?
Ez egy elméleti kérdés.
Teszem azt,nagyon szereted a férjed, hűséges vagy hozzá, jó feleség vagy.A férjed megcsal valakivel és hazaviszi egy olyan némi betegséget,aminek rád nézve nagyon súlyos következményei lesznek.Nem lehet soha gyereked.Feltételezzük azt,hogy egy gyerek az álmod,nagyon vágysz rá.Nyilván a férj okolható elsődlegesen.
A kérdés,mit csinálnál a férjjel és a szeretővel?Mondanál a szeretőnek valamit,ha elvette tőled a legnagyobb álmodat?
Nekem van egy ilyen ismerosom. O tul tudta magat tenni azon, hogy nem lehet gyereke.
En szemely szerint a csajt megtepnem, a ferjemet pedig minimum megveretnem, utana pedig mindenhol keresztbe tennek nekik.
Utolsó.Ácsi...álljon meg a menet.Ez egy elméleti kérdés.
A másik.Mind a kettőt elővenném egy ilyen esetben.Mert a szeretett férjem nem szeretett annyira.A szeretőt azért venném elő,mert lehet,hogy neki lehet mondjuk gyereke, boldogsága.De egy ilyen esetben nem egy férjet vesz el a feleségétől,hanem akinek minden álma egy gyerek, attól a nőtől mindent elvesz.Most őszintén.Ki örülne annak,ha mondjuk a szerető megkapna mindent az élettől, miután ő maga erre képes volt?Én nem örülnék,ha utána azt látnám,hogy a másik nőnek lehet gyereke.Nem vagyok rosszindulatú.Csak fájna,hogy az a nő mindent elvett tőlem.És szeretném,ha valahogy visszakapja az élettől.Van olyan szerető,aki vidáman élné tovább az életét,tudva azt,hogy mit vett el a másik nőtől?Nem voltam még soha szerető.És nem is leszek.Még mielőtt valaki azt mondaná,nem tudhatom.Nekem a szex nem annyira fontos.Nem vagyok a szexuális,csak egy ember van.Nekem ő kell.Csak vele érdekel a szex.Nem tudom elképzelni,hogy mekkora fájdalom lehet ez egy embernek.Ezért tettem fel a kérdést.
Ááá, ilyen sosem történhet meg, mert ha valakinek a párja azt mondja, hogy hűséges lesz, akkor az sosem fog félrelépni! >:)
Komolyan! Itt olvastam: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Amúgy tök érdekes az a kérdés.
Meglehet ugyan bízni másokban,csak azt vettem észre,hogy sok ember pont szereti azt kihasználni.
Nagyon korlatolt, primitiv erveles, hogy a szeretp mi mindenrol tehet. Ot hagyd ki az elmeletedbol is.
Egy feleseg.
Elméleti kérdés, úgyhogy elméleti szinten válaszolok. Hát, nem tudom nyilván ki lennék akadva és nem biztos hogy kontrollálni tudnám a cselekedeteimet, valószínűleg megtépném mindkettőt. A férjemről pedig a gatyát is leperelném.
Nem vagyok egyébként bosszúálló típus, és megbízom a férjemben. Ha tönkre is menne a házasságunk ne adj isten, biztos vagyok benne, hogy nem megcsalás lenne az ok, mivel a férjem exe csalta őt, így nagyon jól tudja, milyen is az, ő egy SMS-ből tudta meg az exe hűtlenségét. Kapcsolatunk elején beszéltünk erről, és arról is hogy ha megromlana köztünk valami, inkább szétmennénk békében, mert ő sosem kívánná nekem azt, amit ő a megcsalás által átélt. Én szintén nem tennék vele ilyet, nekem ő az első kapcsolatom, sosem csaltam és nem is lennék rá képes, ennél többre tartom magam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!