Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Harom gyerek es feleseg mellett, mennyire nehez nap mint nap
irni a szeretőnek?
Jó,hogy ennyi időd van a munkád mellett...napi 10-20 üzenet. Ha csak 1-2 szó most is meg tudod tenni. Regényt írni meg gondolom korábban se tudtál.
2020. máj. 5. 08:49
Valamit elfelejtesz,a gyerekeidnek meg apára lenne szükségük,meg arra hogy a szüleik tiszteljék és szeressék egymást.Szerinted milyen emberek lesznek ha egy ilyen mérgező környezetben fognak felnőni?Mert nehogy azt hidd hogy nem érzékelik...Megértem az indítékaidat ugyan,de aki három gyereket vállal,annak ne a farka legyen már az elsődleges.Segíts inkább a gyereknevelésben,majd ha a legkisebb 18 lesz,akkor nőzhetsz eleget.
2020. máj. 5. 14:31
Én nő vagyok, és fel vagyok háborodva azon nőtársaimon akik nem hajlandóak szexelni a férjükkel. Minek ment akkor férjhez. Fogadott volna örökbe vagy ment volna spermabankba. Nincs joga egy férfi férfiasságát elvenni csak mert ő három gyereket akart. Ez undorító önzés. Az ilyen fogadja el, hogy megcsalják, és örüljön,ha nem hagyják ott.
2020. máj. 5. 19:13
34/37 A kérdező kommentje:
Nincs mergezo kornyezet. Nevetunk nyaralunk mokazunk sokat, csak a szex nem mukodik
El tudom képzelni milyen móka és kacagás lehet ott az élet,ahol nincs szex,ergó úgy el vannak hidegülve egymástól a házastársak mint két jégkocka a frigóban..Ha két ember szereti egymást és vonzódik egymáshoz,az sugároz,és kívűlről is jól érzékelhető..Ha nem is ordítoztok egymással,a gyerekeitek egy hideg és közömbös érzelmi légkörben élnek,ne hitegesd mással magad.Ez rá fogja nyomni a bélyegét az életükre és a személyiségükre.
2020. máj. 6. 09:51
Fel lehetsz háborodva a nagy semmivel,honnan tudod,hogy ha normálisan kommunikálnának és igazán szeretnék egymást nem lenne szex?Az normális,hogy úgy nyilatkozik a feleségéről,hogy nem szopja le?Mi az asszony egy szexrabszolga vagy egy állat vagy mi,simán kielégítené a párja is,mert minden nőben ott a vadmacska.Lásd ő meg ugyanúgy egy házas nővel csalja,a nő mit mond a férjéről,hogy nem nyalja ki a pic...ját.
Ugyan már adjuk meg a tiszteletett egymásnak és utána követelőzünk.
Minden kapcsolatban ketten hibásak és akkor,ha nem kommunikálnak egymással normálisan.
Akkor is a gyerekek sérülnek lelkileg,hiába a móka kacagás.
2020. máj. 6. 11:25
Még valami,baromi degradálóan beszélsz a nejedről nincs munkája meg egy fityingje se,rohadt megalázó így kidumálni a háta mögött.
Szeretődnek mi van?Az meg a férjét szapulja gondolom,akkor jöjjetek össze, egymást piedesztára állítjátok és nem veszítek észre milyen őnzővé váltok,mert ti vagytok a number one.
2020. máj. 6. 12:13
Kapcsolódó kérdések: