Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel derítetthetem ki, hogy a párom megcsal?
És ez mit bizonyít?
Attól még megcsalhat, hogy egy facerol rairo lánnyal nem csal meg.
Inkább azon gondolkozz el, hogy egyáltalán párkapcsolatban vagytok -e! Senki nem dolgozik éjjel-nappal, mindezt hétvégén is.
Mint 1-es is ajánlotta le kell ülni, megbeszélni.
Ha nekem már lenne 1 szeretőm, akkor beérném azzal, nem akarnék össze-vissza kefélni mindenkivel attól függetlenül, hogy megcsalom a párom. Örülnék, mint kutya a farkának, én úgy a szerencsémnek, hogy egy partnerrel sikerül összehozni lebukás nélkül.
Szóval ha rám írna valamilyen random ember, hogy ő is le akar feküdni velem, akkor nemet mondanék.
Haha egyik ismerősöm ezt megcsinálta az exevel :D
Ott az volt, h a pasi eléggé észnél volt és sejtette, h valami kamuemdolog lesz ez. Aztán megbeszéltek egy találkozót elment a csaj meg az a pasi is, de a pasi magával vitt egy haverjat is, h vedje magát, h ő csak ilyen baráti találkozóra gondolt és nem randira :D
Te is tudsz regisztrálni kamu profillal fb - re csak kell hozzá egy plusz e-mail cím is. Régen elvileg lehetett mobilszam megadása nélkül regelni, most nem tudom hogy hogy megy. Ha feltétlenül kell a mobilszam fontos, h ne a sajátodat add meg. Egy új sim kártya manapság már 1000 forintból kijön (feltolto kartyasat kell venni) , de fontos h regisztrálni kell már azt is valahova, na kell titkosítási mindenképp, h a tudakozó se adja ki a számodat.
Hetekig? Mivel foglalkozik? Kulfoldon melozik?
Hany evesek vagytok? Segitek ha tudok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!