Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ekkora férgek?
Ha rossz a kapcsolat ne lépjen félre hanem szakíttson váljon el.
Persze ehhez lusta egyszerűbb ha félek...úr
Tök jó, hogy neked nincs saját bajod és az összes többi emberével foglalkozhatsz.
Mert nálad minden oké a kapcsolatotodban, ugye?
#10: Sehol sem mondtam, hogy nem döntés kérdése. Ilyen hangzatos szövegeket főleg azoktól hallottam, akik magukat morálisan mások fölé helyezték, majd rá pár évre félreléptek.
Azt írtad, hogy a megcsalás döntés kérdése. Így van. Az emberek meg hibáznak.
Nekem csak az szúrja a szemem, hogy ha egy nő lép félre, akkor a férje a hibás.
Ha a férfi, akkor is...
Ez akkor is úgy van, ha az ok ugyanaz.
Én is a #4-es hozzászólóval értek egyet.
Nem az a baj, ha megkívánsz mást. Nem is az, ha nem elég egy partner a boldogságodhoz. Számomra a fájó pont az a HAZUGSÁG, sokszor bele a másik fél arcába, módszeresen, és előre eltervezetten.
Sem a nyitott házasságnak, sem a swingernek nem vagyok ellenzője. Sem semmi másnak, ami a felek kölcsönös beleegyezésén és örömén alapszik. Alapvetően úgy gondolom, hogy a jó kapcsolat (és jó szex) a kommunikációnál kezdődik, a kommunikáció pedig őszinteségen kellene, hogy alapuljon.
A hazugság az ennek pont az ellenkezője. Az konzerválja, sőt, fokozza a problémákat, megalázza a másik felet azzal, hogy h.lyének nézi, ráadásul végtelenül önző cselekedet. Nincs köze sem a tisztelethez, sem a szeretethez.
N/38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!