Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondhatom ugy a ferjemnek, hogy beleszerettem masba anelkul, hogy felfednem, hogy kibe?
Beleszerettem valakibe, volt koztunk kapcsolat is (szex nem volt). Szakitottunk kozos megegyezessel.
Azt hittem, hogy folytatni tudom az eletem es megmenteni a ferjem a szenvedestol, a hazassagom a valastol. De ertelemszeruen nem szuntek meg azok a dolgok amiert masba szerettem..
Nem tudok igy elni es ugy tenni mintha semmi sem tortent volna. Ha elmondom a ferjemnek, hogy kibe szerettem bele tonkreteszek egy csaladod...a ferfinek csaladja van. Tonkre fog menni egy csalad. Ezt nem tudom bevallalni. De en viszont igy szenvedek.
Kis varosban elunk. A ferjem nem hagyna szo nelkul. A csalad is megtudna.
Nem tudom mit tegyek...en vallanek es vallalnam a kovetkezmenyeket de nem kozkaztathatok, hogy tonkre tegyek egy csaladot..
a ferfi akibe beleszerettem abszolut elvetne ezt az otletet..a szinvallast..
7es válaszolónak mennyire igaza van. Teljesen beletrafált.
Te döfni akarsz egyet a férjeden, hogy hátha majd ettől észbe kap. Nem elég neked, hogy közlöd vele, hogy vége. Sok pasi ennyitől is észbe kap.
Te megakarod bántani, tényleg dicsekedni akarsz vele, hogy mást szeretsz, más jobb hozzád, pedig mindenkinek csak ártasz vele.
Hagyd el. Ha ennyire bántani akarod, úgy sejtem ez is elég lesz neki.
Nem volt szex, tehát nem volt házasságtörés sem. Nem olyan drámai a helyzet. Nem adtad oda magad másnak.
Még, ha el is mondod, nem jelent akkora katasztrófát, mintha lefeküdtetek volna. Lehet, hogy egy ébresztőnek elég.
Kérdés persze az is, hogy vannak-e gyerekek.
38F
Egy ilyen vallomással fene tudja, mit érsz el, de azt a legkevésbé, hogy javuljon a házasságok.
Ne célozgass semmire, mond egyenesen, hogy te így nem vagy boldog vele.
Lehet, ő se, vagy nem érdekli.
A házasságot újraépíteni ketten lehet, volt benne részem. Nagy elszánás kell, sok türelem. Ne tedd rögtön kockára ezzel a vallomással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!