Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Regebben azt hittem szemèt ember az aki csalja a parjat. Ma ugy gondolom csak azt csaljak meg aki ezt kierdemli. Soha nem a harmadik a hibas! Igaz?
Figyelt kérdés
2020. ápr. 18. 06:28
11/17 anonim válasza:
Engem már csaltak meg, de nem érzem megérdemeltnek a dolgot. Ugyanakkor a harmadik felet se hibáztattam, nem az ő dolga lett volna hűségesnek maradni. A mindig, minden esetben a megcsaló fél a hibás. Tök mindegy, mi vezetett oda, hogy végül hűtlenkedik, az egy tudatos döntés eredménye volt, amit millió ponton előzhetett volna meg, kommunikációval, vészharangok kongatásával, akármivel. Engem úgy csaltak meg, hogy rendszeres, változatos, jó szexuális életünk volt, bőven sokat beszélgettünk, én meg voltam róla győződve, hogy nincs baj a kapcsolatunkkal, még csak nem is veszekedtünk, és még csak nem is tartott olyan régóta, hogy megszokásról meg ingerhiányról beszéljünk (2x csaltak meg, egyszer egy nem egész fél éves kapcsolatban, egyszer meg másfél évesben, az egyik szeretőt tartott, a másik meg csak rendszeresen alkalmi szexekbe bonyolódott). Utólagosan sem látom, hogy mivel érdemeltem volna ki a hűtlenségüket, azt meg főleg nem értem, hogy ha valami bajuk volt, akkor miért nem azt mondták, és miért nem volt gerincük inkább szakítani, amiben az égvilágon semmi kockázat sem lett volna, hiszen se család, se közös hitel, semmi nem kötött össze minket. Szóval nem, nem gondolom, hogy én kiérdemeltem a hűtlenséget, az őszinteség hiánya 100%-ban belőlük fakadt. A harmadik meg nem érdekel, gerinctelenség belemenni egy ilyen viszonyba, nem azt mondom, de nem az ő dolga hűségesnek lenni és nem neki kell megoldani a kapcsolatban jelentkező problémákat. Ha nem vele, akkor majd megcsal mással, szóval az egész megcsalósdi független a harmadik féltől, szerintem.
13/17 anonim válasza:
Ha annyira magányos az illető, nem megcsalni kell a másikat, hanem olyan társat keresni, aki mellett nem lesz magányos...
14/17 anonim válasza:
Ez nem igaz hogy csak azt csalják meg akik ezt megérdemlik és nem csak azokat bántalmazzák akik ezt megérdemlik.Sokszor a férfi azért csalja meg a nőt mert nem tudja ki elégíteni a vágyait,a nő is csalja,már kiszeretett a nőből de a megszokás miatt van vele meg sok kis naív nőt is megcsal a párjuk.
15/17 anonim válasza:
A legkevésbé a megcsaló a hibás. Alapvetően igazad van kérdező.
16/17 anonim válasza:
Alapesetben leírnám, hogy mit miért stb, de egy ilyen mínuszos EQ-val megáldott embernek, mint neked, csak annyit tudok mondani, hogy: Ott, ahol nincs víz, nem lehet hullámot csinálni.
17/17 anonim válasza:
11
és a barátaidon/barátnőiden soha semmilyen jelét nem láttad?
mert megcsalni valakit fél év meg másfél év után az baromi rövid idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!