Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy néz ki egy szerető?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy néz ki egy szerető?

Figyelt kérdés

Már régóta érdekel a kérdés, mert nekem ez a misztikus fantázia világa. Szóval nők! Hogyan néz ki egy férfi szerető a valóságban? Én egy tökéletes külsővel, azaz full-full kategóriás igazi férfira gondolok. Viszont ezzel az a baj, hogy arányaiban nagyon kevés ilyet látni. A női szeretőknél meg egy top modell külsővel rendelkező nőkre gondolok. Na ilyenből is elég kevés van. Akkor most ez hogy van? Van egy átlagos vagy az alatti nő/férfi, és belemegy egy ugyanolyan átlagos/átlag alatti partnerrel egy viszonyba??? Ennek mi értelme? Olyat talál otthon is! Sőt, ha még bevállalja a ronda, csúnya szeretőket, az meg már tényleg mire jó?

A kérdésem komoly, örülnék ha ezt valaki el tudná magyarázni nekem. A szexualitáshoz én úgy tudom, kell a külső vonzalom is.

2020. ápr. 12. 11:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
23%
Akkor én vagyok a kivétel, mert nekem a szeretőim akik eddig voltak, bombázó kategóriába tartoztak!
2020. ápr. 12. 13:42
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Van két lába, két keze, feje, nyaka, hasa. XD
2020. ápr. 12. 19:08
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szeretőt tartani nem helyes. Igaz, hogy ez egy érthetetlen felállás. Megerősìtek egy két előttem szòlòt. Arra kell a szerető, ami nincs meg otthon. Ez lehet szex, vagy testi kontaktus nélküli érzelem, együtt szòrakozás, idő teltével esetleg mindhárom. Szerintem vannak olyan emberek, akiknek nagyok a szexigényeik. Ezek kimondottan erre keresnek es találnak szeretőt. Meg van mikor csak olyannal dobja az embertössze a sors akivel jobban egy hullámhosszon vannak mint párjukkal. Ez változò.
2020. ápr. 12. 19:10
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
A szerető az nem azért szerető, mert csinos vagy tökéletes és full full. Az nem arról szól. Az egy teljesen más kapcsolat, mint az, amiben közben az ember a mindennapjait éli. Lehet hogy az már unalmas, nem olyan a testi és lelki kapcsolat, mint a kapcsolat elején, de mondjuk anyagi, családi (gyerek) vagy más miatt nem akarnak szétmenni.
2020. ápr. 12. 19:16
 15/18 anonim ***** válasza:
46%

Az én szeretőmet a nagy szexuális igénye és a felesége természet vitte rá ,hogy megtaláljon engem. Sokat kiabál vele, rend és tisztaság mániás. Kontrollálja ,irányítja.

Mondott már véleményt, kritikát rólam is és róla is.

Ami bennem tetszik neki: - az arcom - azt mondja fiatalos, nincsenek ráncaim (Középkorúak vagyunk), Ezen mindig csodálkozik.

-a melleim, nagyok és még elég jól állnak. Mindig mondja hihetetlen, hogy idősebb vagyok mint a felesége.

Amit a feleségében jobbnak tart, magasabb, szélesebb a csípője. Ezt kritikaként fogalmazta meg felém.

Összességében szerintem Ő a jobb - a felesége-. Fiatalabb nálam. Amin csodálkozom. Minden nap szexelnek. A feleség álmában sem hinné, hogy a férjének még rajta kívül is kellhet más. Ő sok mindent megenged, nyitott. Én nem. Én nem sz.pok. Ezt mindjárt az elején letisztáztam vele. Régóta vagyunk együtt. Sokat beszélgetünk. Rengeteget beszél a feleségéről. Ebben az esetben a nő természete, örökös elégedetlensége az ok. Tulajdonképpen Ő üldözte egy harmadikhoz a férjét, aki mindennek ellenére nagyon szereti.

2020. ápr. 12. 20:21
 16/18 anonim ***** válasza:
46%
15-ös vagyok. Itt válaszolok a privátra. Miért vagyok vele? Szerelemnek indult. Ha lehet ilyet mondani férfira, Ő nagyon szép! A külseje az első perctől megfogott. 10/10-es férfi. A felesége iránti szeretet viszont már kezdi kiverni nálam a biztosítékot. Lehet nem tart már sokáig.
2020. ápr. 12. 20:30
 17/18 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem te nem vagy nő. :)
2020. ápr. 12. 21:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Van feje, keze, lába.
2020. ápr. 14. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!