Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy néz ki egy szerető?
Már régóta érdekel a kérdés, mert nekem ez a misztikus fantázia világa. Szóval nők! Hogyan néz ki egy férfi szerető a valóságban? Én egy tökéletes külsővel, azaz full-full kategóriás igazi férfira gondolok. Viszont ezzel az a baj, hogy arányaiban nagyon kevés ilyet látni. A női szeretőknél meg egy top modell külsővel rendelkező nőkre gondolok. Na ilyenből is elég kevés van. Akkor most ez hogy van? Van egy átlagos vagy az alatti nő/férfi, és belemegy egy ugyanolyan átlagos/átlag alatti partnerrel egy viszonyba??? Ennek mi értelme? Olyat talál otthon is! Sőt, ha még bevállalja a ronda, csúnya szeretőket, az meg már tényleg mire jó?
A kérdésem komoly, örülnék ha ezt valaki el tudná magyarázni nekem. A szexualitáshoz én úgy tudom, kell a külső vonzalom is.
Az én szeretőmet a nagy szexuális igénye és a felesége természet vitte rá ,hogy megtaláljon engem. Sokat kiabál vele, rend és tisztaság mániás. Kontrollálja ,irányítja.
Mondott már véleményt, kritikát rólam is és róla is.
Ami bennem tetszik neki: - az arcom - azt mondja fiatalos, nincsenek ráncaim (Középkorúak vagyunk), Ezen mindig csodálkozik.
-a melleim, nagyok és még elég jól állnak. Mindig mondja hihetetlen, hogy idősebb vagyok mint a felesége.
Amit a feleségében jobbnak tart, magasabb, szélesebb a csípője. Ezt kritikaként fogalmazta meg felém.
Összességében szerintem Ő a jobb - a felesége-. Fiatalabb nálam. Amin csodálkozom. Minden nap szexelnek. A feleség álmában sem hinné, hogy a férjének még rajta kívül is kellhet más. Ő sok mindent megenged, nyitott. Én nem. Én nem sz.pok. Ezt mindjárt az elején letisztáztam vele. Régóta vagyunk együtt. Sokat beszélgetünk. Rengeteget beszél a feleségéről. Ebben az esetben a nő természete, örökös elégedetlensége az ok. Tulajdonképpen Ő üldözte egy harmadikhoz a férjét, aki mindennek ellenére nagyon szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!