Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek a szeretője?
Egyetemisták vagyunk. Lány vagyok. A sráccal egy buliban találkoztunk és már ott nagy volt a szikra. Én szingli vagyok, de neki van barátnője, akit szeret és vele tervezi a jövőjét. Azóta beszélünk, találkozgatunk. Megkérdezte, hogy nem lennék e a szeretője. Én igazából belemennék, mert nekem ebből bajom nem lehet, de sajnálom a barátnőjét és ezt mondtam is neki. Erre azt mondta az az ő dolga, ne foglalkozzak vele.
Mit tennétek a helyemben? Eddig nem hagytam, hogy bármi is legyen köztünk, de nagyon gondolkodom rajta
Átgondoltad rendesen, hogy ez mivel jár?
Valóban erre van szükséged, valóban ennyi elég neked, valóban ennyire tartod csak magad?
Én biztos nem mennék bele.
Viszket a puncus értjük, ha dugni akarsz csak akkor akár jó is lehet erre a srác de kb. azt se hidd el neki amit kérdez, mert egy gerinctelen alak. (szereti, meg vele tervezi a jövőjét de szeretőt akar tartani :D )
Illetve jól gondold át, hogy ha az arcodba robban az egész, mert kiderül akkor is úgy fogod érezni, hogy megérte?
Nézzük csak... 🤔 Adott egy gerinctelen, szemét pasas, aki szívesen hasznàlná a tested, miközben előre leszögezi, hogy mással tervez, köztetek csak szex lesz.
Ha úgy érzed, hogy ennyit érsz, hogy valaki a farkát belèd törli, akkor hajrá, ne hagyd ki!
Védekezz gumival, mielőtt kiderül, hogy mit veszíthetsz. Ismerősöm 22 évesen kipakolták, mert hpv-t kapott, és méhnyakràkot okozott.
Én is kapcsolatot keresek, szóval ez csak így arra lenne jó, hogy kielégitsük egymás kielégítetlen vágyait.
Ha közbe megtalálnám a "nagy Ő"-t akkor véget vetnék ennek
Milyen egyetem lehet az, ahová ilyen képességekkel is lehet járni???
Majd akkor leszel kielégítve, ha neki éppen jut rá kedve v. ideje!
Hogy lehet úgy a nagy őt keresni, hogy közben kamatyolgatsz egy párkapcsolatban lévővel???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!