Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Legyek a szeretője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek a szeretője?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk. Lány vagyok. A sráccal egy buliban találkoztunk és már ott nagy volt a szikra. Én szingli vagyok, de neki van barátnője, akit szeret és vele tervezi a jövőjét. Azóta beszélünk, találkozgatunk. Megkérdezte, hogy nem lennék e a szeretője. Én igazából belemennék, mert nekem ebből bajom nem lehet, de sajnálom a barátnőjét és ezt mondtam is neki. Erre azt mondta az az ő dolga, ne foglalkozzak vele.

Mit tennétek a helyemben? Eddig nem hagytam, hogy bármi is legyen köztünk, de nagyon gondolkodom rajta

2020. márc. 4. 17:36
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%
Hányinger vagy, kérdező.
2020. márc. 4. 17:50
 12/25 anonim ***** válasza:
83%

A helyedben hinnék bennem, hogy találnék ilyen aljanépnél sokkal jobbat. Még a barátnőt is figyelmeztetném.

Ha a lelki oldalú megközelítés nem lenne eléggé célravezető, további logikai érveim:

Aki a saját elvileg jövendőbelijét így kezeli, akkora alsókategóriás alak, mégis mit nyújtana az ágyban az önzőségen kívül!? Ezek az fazonok hiszik magukról a legrettenthetetlenebbül, hogy igazi lepedőakrobaták - megfogott a magabiztossága, biztos...holott fele annyit sem tudnak nyújtani, mint hiszik. Jó, bevallom, erről nincs reprezentatív mintám, de valami tapasztalatom igen.

Nemibetegséget gumival is lehet kapni, és sok esetben tünetmentesek, kiváltképp férfiaknál. Biztos sok más nővel is bejátszotta már ezt, kitudja mit hoztak magukkal. Manapság az STD-k reneszánszát éljük a sok alkalmi kufirc miatt.

Egyébként leírtad, hogy te még azt is mondtad neki, hogy a barátnőjét sajnálnád, de mindez csak porhintés, amikor gyorsan odabiggyeszted, hogy erre ő: nem foglalkozz vele - mintha ez felmentene téged!! :) Á nem. Ugyan olyan szemét alakká válnál. Ő meg mi mást mondhatna ekkora erkölcsi érzékkel?... :D

2020. márc. 4. 17:58
 13/25 anonim ***** válasza:
87%

Ez a kérdés kb mindent elmond a 20on éves korosztály értékrendjéről és gondolkodásáról.

Kb ennyit is értek emberileg.

Sajnos majd a diploma mellé nem kaptok gerincet meg józan észt.

2020. márc. 4. 17:59
 14/25 anonim ***** válasza:
17%

Menj bele nyugodtan. Most mibajod lehet belőle? Semmi, csak vigyázz ne legyem szerelem belőle.

Az itten válaszolók meg ássák el magukat. Milyen jogon ítéltek ti el embereket? Attól mert nektek nincs rá lehetőségetek, vagy mert meg lettetek csalva mert nem tudtatok semmit sem nyujtani a párotoknak, attól még más csinálhatja jobban, és két nőnek is megadja amit akarnak ;)

2020. márc. 4. 18:01
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
5 A HPV ellen nem véd a gumi!!
2020. márc. 4. 18:07
 16/25 anonim ***** válasza:
94%
Majd amikor téged csalnak meg, akkor már nem fogsz ennyit gondolkodni ezeken a dolgokon, mert tudni fogod a választ.
2020. márc. 4. 18:34
 17/25 anonim ***** válasza:
77%
Menj fel a tindetre es kereas ott szexpajtit ha ennyite dughatnekod vam. Ne legyel mar ennyire undorito fereg...
2020. márc. 4. 18:35
 18/25 anonim ***** válasza:
67%

100% hogy a csaj NEM Msc biológián/fizikán van, mert oda agy kell.

Valószínűleg kereskedelmi Bsc vagy egyéb hulladék karon van, amit Móricka is el tudna végezni.

2020. márc. 4. 18:36
 19/25 anonim ***** válasza:
76%

"Én igazából belemennék, mert nekem ebből bajom nem lehet"

... Híres utolsó mondatok, aztán csak beleszeret az ember a szeretőjébe, aztán csodálkozik, hogy érte nem hagyja ott a hivatalos nőjét.

2020. márc. 4. 19:15
 20/25 anonim ***** válasza:
7%

Mennyi álszent kommentelő :D

Ugyanolyanok vagytok, mint a megcsalt nők: Mindig a szeretőt hibáztatjátok :D

Most ha ettől a pasinak jobb lesz a kapcsolata, hogy más kérdésnél válaszoltok, akkor a szerető segít, nem? És ő is megkapja amit akar és mindenki boldog.

Ha neki csak a szex kell, hát legyen. Kérdező: Ha neked bejön, tedd meg. Ez a kapcsolat amúgy is szar, ahol már fiatalon a félrekefélésen jár az egyik esze.

Inkább most váljanak szét, ha kiderül, mint x év múlva mikor már gyerek is van.

2020. márc. 4. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!