Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Legyek a szeretője?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Legyek a szeretője?

Figyelt kérdés

Egyetemisták vagyunk. Lány vagyok. A sráccal egy buliban találkoztunk és már ott nagy volt a szikra. Én szingli vagyok, de neki van barátnője, akit szeret és vele tervezi a jövőjét. Azóta beszélünk, találkozgatunk. Megkérdezte, hogy nem lennék e a szeretője. Én igazából belemennék, mert nekem ebből bajom nem lehet, de sajnálom a barátnőjét és ezt mondtam is neki. Erre azt mondta az az ő dolga, ne foglalkozzak vele.

Mit tennétek a helyemben? Eddig nem hagytam, hogy bármi is legyen köztünk, de nagyon gondolkodom rajta

2020. márc. 4. 17:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
84%
Hú de buta vagy, jo istenwm...
2020. márc. 5. 01:29
 22/25 anonim ***** válasza:
86%
Nem akar prostit fizetni.Jó leszel te is...
2020. márc. 5. 15:24
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Abban igazad van, hogy nem a te bajod, hanem a csávóé, hogy félrelép, na de nem vagy semmi, ha van gusztusod bekapni a far.át azután, hogy előtte ki tudja mennyi idővel szállt ki az asszonyból :D Meg azt a szájat megcsókolni, amivel előtte nyaldosta a párját...

Ha csak ennyire tartod magad, hogy használt péniszen ficánkolj, mert állandóra nem kellesz neki, akkor hajrá.

2020. márc. 5. 17:35
 24/25 anonim ***** válasza:
65%
Ha megteszed akkor egy undorító gátlástalan féreg lennél, te csak azért vagy jobb a sima k u r v á knál, mert te legalább ingyenes vagy, ha már ennyire k u r v a akarsz lenni legalább te is kérj el érte pénzt.
2020. márc. 6. 20:35
 25/25 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki azt csinálja ami neki jólesik.

Ha neked lesz párod, más sem fog téged nézni, nyugi.

2020. márc. 6. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!