Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legyek a szeretője?
Egyetemisták vagyunk. Lány vagyok. A sráccal egy buliban találkoztunk és már ott nagy volt a szikra. Én szingli vagyok, de neki van barátnője, akit szeret és vele tervezi a jövőjét. Azóta beszélünk, találkozgatunk. Megkérdezte, hogy nem lennék e a szeretője. Én igazából belemennék, mert nekem ebből bajom nem lehet, de sajnálom a barátnőjét és ezt mondtam is neki. Erre azt mondta az az ő dolga, ne foglalkozzak vele.
Mit tennétek a helyemben? Eddig nem hagytam, hogy bármi is legyen köztünk, de nagyon gondolkodom rajta
Abban igazad van, hogy nem a te bajod, hanem a csávóé, hogy félrelép, na de nem vagy semmi, ha van gusztusod bekapni a far.át azután, hogy előtte ki tudja mennyi idővel szállt ki az asszonyból :D Meg azt a szájat megcsókolni, amivel előtte nyaldosta a párját...
Ha csak ennyire tartod magad, hogy használt péniszen ficánkolj, mert állandóra nem kellesz neki, akkor hajrá.
Mindenki azt csinálja ami neki jólesik.
Ha neked lesz párod, más sem fog téged nézni, nyugi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!