Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Januarban elveteltem, szetment a kapcsolat es most megtudtam h megcsal? Mit tennetek?
Figyelt kérdés
Teljese szetvagyok esve,a duhom hatartalan,nincs kedvem megcsak latni se ot...decemberben jegyzett el de ma visza adtam a gyurut es felbontottam az eljegyzest is...nagyon faj ez az egesz...nem akarom megcsak azt se h hozzam erjen...az jut eszembe h mashoz ert,masban volt....s most hozzam akar nyulni...csaladot se akarok tole mar...azt hozta fel oknak h en mindig veszekedem vele-de basszus alkohol problemakkal kuzd ,ket eve probalom jo utra terelni es soha nem jott osze eddig...most baj az h raszoltam?nem ertek mar semmit...mit tennetek a helyemben?Teljesen osze tortem 23N 29F2020. ápr. 10. 20:05
11/13 anonim válasza:
"-de basszus alkohol problemakkal kuzd ,ket eve probalom jo utra terelni "
Ha 2 év alatt nem sikerült elvonóra rábeszélned, mégis mennyi időt akarnál még elpazarolni az életedből erre?
Hiába próbálsz meg segíteni akár alkoholistának, drogosnak, szerencsejátékfüggőnek vagy bármely más szenvedélybetegségben lévőnek, amíg Ő MAGA NEM LÁTJA BE,HOGY EZ NEM JÓ, addig nem tudsz vele mit csinálni.
Elhatározás kell a részéről, hogy belássa, és hogy elvonóra menjen.
23 évesen még elég fiatal vagy, van választék bőven.
Ha emellett maradsz, nagyon nagy a valószínűsége, hogy bántalmazni is fog idővel, illetve az ittasság miatt még az idegedre is fog menni. Pszichiátrián akarsz kikötni, és nyugtatókkal leélni az életed?
12/13 A kérdező kommentje:
Nagyom szepen koszonom a sok jo indulatu valaszt!Igen,igazatok van.Ezt nem szabad hagynom h igy folytatodjon,akarmennyire is nehez lesz de megkell tanulnom tovabb lepni
2020. ápr. 12. 21:36
13/13 anonim válasza:
Te akkor jól jártál,gondolj bele ha ennek szülsz gyereket!Szerencsés vagy hogy így alakult,ettől csak jobbat fogsz találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!