Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan néz ki egy hűséges férfi?
Sokan dobálóznak itt azzal, hogy a nők nem veszik észre a hűséges férfiakat. Én egy igazán nyitott ember vagyok, ahhoz hogy beszélgetni kezdjek valakivel annyit várok el tőle, hogy ne legyen koszos/büdös és tudjon összerakni értelmes mondatokat.
Nyilván egy kapcsolathoz több kell ettől, de értitek...
Szóval honnan kellene észrevennem hogy egy férfi hűséges tipus? Mert van az a sztereotípia, hogy aki hűtlen az úgy néz ki mint egy tipikus alfahím, de az a baj, hogy a hűtlen úgy is ki tud nézni mint egy tök átlagos fickó, aki "good guy"-nak tartja magát és egész életében irigykedett az alfahímekre és miután a kapcsolatban felépítette az önbizalmát, előnyt kovácsol belőle és hűtlenkedik.
Alacsony, ronda, kövér. Egyszóval olyan mint ÉN :)
21/F
Nincs olyan, hogy így vagy úgy néz ki, aki hűséges vagy nem az. Az viszont tény, hogy sok nő csak bizonyos jobban kinéző, laza, komolytalan kapcsolatról-komolytalan kapcsolatra ugráló pasikra gerjed. Ettől függetlenül vannak jól kinéző, laza férfiak, akik komolyat akarnak. Nem a kinézet, hanem a viselkedés számít.
(Azt csendben megjegyezném, hogy a nőkre is jellemző ez a "nem veszed észre a hűséges nőket" szöveg. Elszidják a magukra adó nőket, aztán úgy állítják be, hogy a szürke kisegerek a hűség mintaképei. Pedig nem.)
Glória van a feje felett.
De visszatérve a témára, a rondaság se garancia. Ha egy rondának kínálkozik egy lehetőség, akkor azonnal ráugrik, merthogy ilyen soha többé nem lesz az életben (és erről több kérdés/válasz is van az oldalon férfiszemszögből).
Emberismeret, ennél többet nem lehet tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!