Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon félek, hogy feltekenysegbol tudnék ölni. Más is érez ilyet?
Egyszerűen iszonyatosan féltékeny típus vagyok, és képtelen vagyok elképzelni, feldolgozni, tudomásul venni, hogy a párom másé legyen. És megremulok magamtól, mert bennem olyan erős indulatok vannak, hogy ha párom elhagy másért akkor képes lennék megolni a másik lányt. És nagyon félek magamtól..
Nem történt még olyan, hogy elhagytak, de bármikor benne lehet a pakliban. Úgy érzem, egy rossz ember vagyok.
Kezeltesd az indulataidat.
Másrészt ilyenkor sose a nőt hibáztasd. Igaz, kettőn áll a vásár, de mégis a férfi a nagyobb bűnös, hisz az a másik nő valószínű nem is tudna rólad.
Igaz a mondás, hogy csak azt csábítják el, akit el lehet.
Kedves Kérdező!
Megkérlek, hogy az én nevemben ne nyilatkozz itt a nagy nyilvánosság előtt! Megkérdeztél erről engem? Lehet, hogy hosszú életem során lett volna alkalmam félrelépni, de nem kerestem ilyen alkalmat. Felelőtlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!