Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek ki 35 év után a házasságból?
Egy ideje nem szeretem a feleségem, több viszonyom is volt az évek alatt. Viszont megismerkedtem egy nővel jópár hónapja, aki miatt szeretnék lépni.Még a feleségemmel sem éreztem soha úgy magamat, mint vele.
A probléma, hogy 3 gyerekünk van és mindhárom nagyon az anyja mellett áll ki. Félek, ha válok, akkor a gyerekek megutálnak, főleg, hogy mindegyiküket nagyon elkényeztettük. Viszont a szerelmemet sem szeretném elveszíteni, és már így is ultimátumot adott. Azt mondta, ha nem lépek elhagy, mert nem hajlandó egy nős férfira várni.
Amikor a tobb viszonyod volt, miert nem erdekelt a gyerekeid esetleges velemenye?
Azert van buntudatod, mert tudodh jogosan akadnanak ki es allnanak az anyjuk melle.
Valj el es vallald a tetteidert a felelosseget, plusz a felesegednek is adsz egy eselyt h boldog legyen vki mellett.
Én 25 év házasság után voltam így. A gyerekekkel nem volt semmi baj, bár 15 és 8 évesek voltak. A bűnti nem ezt volt, hanem addigra a kiszasszony felszívódott. 🙃
nekem ez az ultimátum dolog nagyon nem szimpi
De arra hajlandó volt , hogy nős férfivel kezdjen?
Ultimátum a szerelmemnek?- na ne!
Aztán hogyan lesz tovább?- gyerekeid és az új nő kapcsolatával? Te leszel a pofozózsák. Ki mellett állsz majd? Jön majd a következő ultimátom: ő vagy a gyerekeid!
Nagyon hamar keserű ízű lesz ez a szerelem, de ne legyen igazam.
Bár sajnos sokszor az van :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!