Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek a szerető is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a szerető is hibás vagy csak a férj?

Figyelt kérdés
A családunk közeli barátja lett a férjem szeretője. Barátok voltunk,legalábbis én azt hittem. Tudta, hogy a férjemnek családja van. Baba és 3 kisgyerek volt, amikor viszonyuk lett egymással. Fél év után buktak le, már régebb óta gyanakodtam. Megkérdeztem, hogy miért tették. A férjem szerint, mert én mindig fáradt vagyok. A vicc, hogy a szerető gyerekeire is én vigyáztam a nyáron. A szerető pedig azt mondta, hogy hát mit kellett volna csinálnia, ha a férjem azt mondta neki,hogy szereti. Mindkettejükben megbíztam.
2020. márc. 8. 22:05
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
21%

Egyik kollégám is fél év ismeretség után már terhes. Hát, mivel úgy nagyjából haver, nem fogom kritikával illetni, de szerintem ezzel hatalmas hibát követett el. Persze lehet tévedek, akkor majd letudom magam károgó trottynak, de sajnos legtöbbször bejön.

2020. márc. 8. 23:18
 22/33 anonim ***** válasza:
48%

A megcsalás és a válás a fejlett világban kb ugyanannyira elterjedt mindenhol, ebben a politika nem sok szerepet játszik.

A gyerekvállalás és annak a kapcsolatra gyakorolt hatása már teljesen más dolog. Ebben sajna nagyon minimális felkészítés zajlik. A szüleinktől, de tanárainktól vagy bárki mástól is nagyon kevés eligazítást kapunk arra vonatkozóan, hogy mi nár árnk egy baba érkezésével. Gyakorlatilag az régi életünket elfelejthetjük és aki erre nincs felkészülve em csoda hogy pánikba esik.:) Ezzel érdemes lenne foglalkozni országos szinten is. De sajna kevés a felkészült ember és kevesen kíváncsiak arra a változásra, amit a gyerekek jelentenek.

2020. márc. 8. 23:22
 23/33 anonim ***** válasza:
73%

Ezekre valóban nincs kihatással a politika, ellenben a gyerekvállalásra erősen lehet. A túlzott tiltás, vagy az erőltetés politikai okokból sosem vezet jóra, lásd Ratkó-korszak, később a "szabad-demokraták" negatív sugalmazása, majd a mostani vezérkar erősködése sem volt jó hatással a dologra.

Felkészítés pedig tényleg nincs. Vagy ha van, az kimerül a kínai szerencsesütis bölcsességekben.

2020. márc. 8. 23:28
 24/33 A kérdező kommentje:
Mi több, mint 10 éve vagyunk házasok, anyagilag szerencsés helyzetben vagyunk. Én tényleg mindig fáradt voltam. A terhesség alatt átestem egy súlyos műtéten, amiből még a szülés után is próbáltam felépülni. A terhesség alatt, a szülés után heti 1 napot aludt otthon a férjem, a többit nem volt otthon. Mindent egyedül csináltam, kimerültem. Próbáltam vele beszélni, de nem akart. Ha mondtam, hogy muszáj megbeszélnünk a dolgokat, veszekedés lett belőle. Tehát igen, igaz, fáradt voltam. Viszont pont tőle vártam volna segítséget. Ő a társam, a gyerekeink apja. Neki mellettem lett volna a helye ebben a nehéz helyzetben.
2020. márc. 8. 23:52
 25/33 anonim ***** válasza:
38%
Miért volt távol?
2020. márc. 8. 23:56
 26/33 anonim ***** válasza:
74%
Kiirtani mindkettőt!
2020. márc. 9. 00:00
 27/33 anonim ***** válasza:
90%
A férjed a hibás, de a szeretőnél se hiszem, hogy csak úgy megbotlott egy hímtagban, csak úgy magától. Ergo :mindketten hibások.
2020. márc. 9. 02:07
 28/33 anonim ***** válasza:
94%
18-as:érdekes, a kormány erre nem hívja fel a férfiak figyelmét, meg, hogy ha óvszer nélkül kettyintget, abból lehet pulya, meg, hogy úgy cakumpakk nekik is lenne ebben szerepük.
2020. márc. 9. 02:12
 29/33 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szörnyű ilyen sztorikat olvasni! Ilyenkor mindig elképzelem, mit éreznék, ha most, amikor a harmadik gyerekkel vagyok gyeden, életem egyik legnehezebb időszakában viszonya lenne a férjemnek valakivel. Ennél kevés megsemmisítőbb dolgot tudok elképzelni.

Igen, melletted lett volna a helye, és csúnyán cserbenhagyott egy állati nehéz krízishelyzetben. Mert egy terhesség, szülés, kisbabakor, pláne több gyerek mellett, pláne műtéttel igenis krízishelyzet, testileg és lelkileg is kikészíti az embert, a férjed pedig cserbenhagyott. Mindketten elárultak, becsaptak. Ha vadidegen lenne a szerető, akkor azt mondanám, kár az ő felelősségét keresni, de így, hogy barátok voltatok, mi több, a gyerekeire is te vigyáztál, így súlyos hátbatámadás, amit tett. Borzasztóan sajnálom, ami veled történt.

De most vegyél egy mély levegőt, és menj tovább. Hagyd magad mögött őket. Ha jól értem, a férjedre eddig sem támaszkodhattál, nem lesz nagy változás, ha tényleg kilép a házasságotokból. Gyászold meg a házasságotokat, sírj, legyél szomorú, aztán menj tovább. Koncentrálj a gyerekekre, és keresd közben az élet apró örömeit. Szervezz gyerekmentes időket, vagy gyerekekkel összepasszítható hobbikat. Egy új, szabadabb, sokkal inkább rólad szóló fejezete következik most az életednek, még akkor is, ha nagyjából a gyerekek töltik ki minden percedet. Keresd a módját, hogy hogyan élvezd.

2020. márc. 9. 07:46
 30/33 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem a férj hibás. Ő csal meg, nem a szerető. Ha a férj nem lenne rá kapható, akkor a másik nő akár meztelenül is táncolhatna neki, akkor sem foglalkozna vele.
2020. márc. 9. 10:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!