Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben?
Nem minősítelek, se téged se a nőt, azt már megtették előttem, de én komolyan nem értem a problémád, miért kéne elszámolnia neked azzal, hogy kivel van épp, de most tényleg?
Most ha én összejárok valakivel és nem jó a kapcsolat ezért vége szakad (elmúlt 3 hétben nem kerestétek egymást, előtte te mondtad, hogy nem akarod folytatni) neked miért tartozna azzal, hogy eléd áll és azt mondja az xy-al kavar most, mi közöd hozzá? Valaki magyarázza el, mert nem értem.
Szexkapcsolatban voltatok, ez szokott lenni a történet, tart amíg mindkét félnek jó aztán elválnak útjaik és mással lesz, ezen mi olyan meglepő, ráadásul felháborító?? Vicces, hogy kikelsz magadból, "ne gondolja már,hogy nem tudok a dologról" pont ezzel foglalkozik nem? ki nem szarja le, hogy tudsz-e róla, semmi közöd már a szexuális életéhez. Uhh olvasd vissza magad nagyon el vagy tájolva.
Milyen gerinctelen húzás... haver ez pont nem az, az a gerinctelen, hogy csalja a férjét a cégben, mindegy kivel, az hogy váltott pont nem az, tudod írtam szexkapcsolat így működik, hány éves vagy, hogy ez új infó? Szánalmas, ahogy itt pattogsz és szapulod a miért is?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!