Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Nem csalnám meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem csalnám meg a párom semmiképp, de egyszerűen leírhatatlanul kanos vagyok egy kolléganőmre.

Figyelt kérdés

Nem tudom már, hogy mit csináljak. A kollegina flörtöl egy ideje, én tudok ellenállni. Legalábbis eddig azt hittem. Jó teste van, fizikai vonzalmat érzek egyedül, ha nem lennék kapcsolatban, már meghúztam volna. Ennél többre nem vágyom vele, a személyisége taszít.

Na de nem is ez a probléma. Úgy érzem, hogy folyamatosan kísért a sors, elkerülni nem tudom őt, a páromat semmi pénzért nem csalnám meg, nem akarom őt szenvedni látni, nem akarom őt megalázni.

Viszont nem tudom megbeszélni senkivel a problémámat, mert mindenki egyből lehurrog, hogy "ha szeretnéd a párod, nem akarnál mással lenni"... szeretem a párom, és nem is akarok mással lenni, ez a nő csak egy fizikai vonzalmat gerjeszt bennem, pont erre kéne a segítség, hogy hogyan tudok ettől megszabadulni?

Aki volt már hasonló helyzetben, kérem, segítsen!

2020. febr. 25. 15:06
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
35%

Ha valóban "szeretnéd" a párodat, akkor semmibe nem tartana közölni a másik csajjal, hogy esélye sincs nálad. Ezzel megszűnne a kísértés, mert lekopna rólad.

Nem kell hozzá sok ész (vagy ezek szerint mégis) hogy ezt diszkréten a tudtára hozd. Még ha a főnököd az illető, akkor is. Elég megosztani vele egy-két olyan infót, ami alapján egyértelművé válik számára, hogy nem érdekel téged. Mondjuk elmeséled neki - vagy valakinek, akitől tuti eljut hozzá a hír - hogy tervezed az eljegyzést.

De aki idáig nem jut el magában, az nem is akar megszabadulni a kísértéstől. Előbb-utóbb úgyis megdugod.

2020. febr. 26. 19:18
 32/36 anonim ***** válasza:
70%

Az a gond, ha még tovább erősít, akkor majdnem biztos, hogy nem tudsz majd tovább ellenállni és elveszíted a fejed. Talán tényleg segítene, ha megpróbálnál, ha nem is beszélni vele, de a viselkedéseddel egyértelműen jelezni, hogy nem vagy kapható semmire. Remélhetőleg elegendő lesz neki.

Tényleg a saját példámat tudom felhozni, ha tovább maradtam volna azon a munkahelyen, 99%, hogy előbb-utóbb lefeküdtem volna a nős kollégával. Egy ideig bírod ésszel, de basszus, csak ösztönlények vagyunk mi is valahol.

2020. febr. 26. 19:37
 33/36 anonim ***** válasza:
82%
Mit lehet erre mondani /írni? Inkább írhatnál naplót, elbeszélést, akármit. Elmehetnél futni, foglalkozhatnál a családi dolgaiddal... és nem kellene venned a lapot. Számomra is akad olyan férfi, aki iszonyat vonzó, mert számomra nem csúnya, okos, értelmes, rokonlélek, de miután csaknem napi szinten elkezdtünk kommunikálni,abbahagytuk. Azon a ponton, ahol még meg lehet állni. Csak akarat kérdése.
2020. szept. 29. 20:12
 34/36 anonim ***** válasza:
100%
Február óta nincs megoldás? Az igen. Talán meg kellene most már mondani neki hogy fejezze be mert barátnőd van. Az egyetlen szituáció amit el tudok képzelni hogy miért ne fogná fel ezt valaki, az az hogy nem beszél magyarul. Az meg egy másik dolog ha nem is érdekelné, de nekem attól pl azonnal unszimpatikus lenne valaki, ha nem tiszteli valakinek a párkapcsolatát és akkor is folytatja a flörtölést. Ja tudom, nem kell szeretned ahhoz megdugd, de azért csak van egy szint ami alá normális ember nem süllyed.
2020. szept. 30. 18:20
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
miért ne csalnád meg. A ti kapcsolatotok sem fog örökké tartani és egyszer még nagyon fogod bánni...
2020. okt. 1. 07:32
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
Történt azóta valami köztetek?
2020. okt. 1. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!