Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem csalnám meg a párom semmiképp, de egyszerűen leírhatatlanul kanos vagyok egy kolléganőmre.
Nem tudom már, hogy mit csináljak. A kollegina flörtöl egy ideje, én tudok ellenállni. Legalábbis eddig azt hittem. Jó teste van, fizikai vonzalmat érzek egyedül, ha nem lennék kapcsolatban, már meghúztam volna. Ennél többre nem vágyom vele, a személyisége taszít.
Na de nem is ez a probléma. Úgy érzem, hogy folyamatosan kísért a sors, elkerülni nem tudom őt, a páromat semmi pénzért nem csalnám meg, nem akarom őt szenvedni látni, nem akarom őt megalázni.
Viszont nem tudom megbeszélni senkivel a problémámat, mert mindenki egyből lehurrog, hogy "ha szeretnéd a párod, nem akarnál mással lenni"... szeretem a párom, és nem is akarok mással lenni, ez a nő csak egy fizikai vonzalmat gerjeszt bennem, pont erre kéne a segítség, hogy hogyan tudok ettől megszabadulni?
Aki volt már hasonló helyzetben, kérem, segítsen!
Ha valóban "szeretnéd" a párodat, akkor semmibe nem tartana közölni a másik csajjal, hogy esélye sincs nálad. Ezzel megszűnne a kísértés, mert lekopna rólad.
Nem kell hozzá sok ész (vagy ezek szerint mégis) hogy ezt diszkréten a tudtára hozd. Még ha a főnököd az illető, akkor is. Elég megosztani vele egy-két olyan infót, ami alapján egyértelművé válik számára, hogy nem érdekel téged. Mondjuk elmeséled neki - vagy valakinek, akitől tuti eljut hozzá a hír - hogy tervezed az eljegyzést.
De aki idáig nem jut el magában, az nem is akar megszabadulni a kísértéstől. Előbb-utóbb úgyis megdugod.
Az a gond, ha még tovább erősít, akkor majdnem biztos, hogy nem tudsz majd tovább ellenállni és elveszíted a fejed. Talán tényleg segítene, ha megpróbálnál, ha nem is beszélni vele, de a viselkedéseddel egyértelműen jelezni, hogy nem vagy kapható semmire. Remélhetőleg elegendő lesz neki.
Tényleg a saját példámat tudom felhozni, ha tovább maradtam volna azon a munkahelyen, 99%, hogy előbb-utóbb lefeküdtem volna a nős kollégával. Egy ideig bírod ésszel, de basszus, csak ösztönlények vagyunk mi is valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!