Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Nem csalnám meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem csalnám meg a párom semmiképp, de egyszerűen leírhatatlanul kanos vagyok egy kolléganőmre.

Figyelt kérdés

Nem tudom már, hogy mit csináljak. A kollegina flörtöl egy ideje, én tudok ellenállni. Legalábbis eddig azt hittem. Jó teste van, fizikai vonzalmat érzek egyedül, ha nem lennék kapcsolatban, már meghúztam volna. Ennél többre nem vágyom vele, a személyisége taszít.

Na de nem is ez a probléma. Úgy érzem, hogy folyamatosan kísért a sors, elkerülni nem tudom őt, a páromat semmi pénzért nem csalnám meg, nem akarom őt szenvedni látni, nem akarom őt megalázni.

Viszont nem tudom megbeszélni senkivel a problémámat, mert mindenki egyből lehurrog, hogy "ha szeretnéd a párod, nem akarnál mással lenni"... szeretem a párom, és nem is akarok mással lenni, ez a nő csak egy fizikai vonzalmat gerjeszt bennem, pont erre kéne a segítség, hogy hogyan tudok ettől megszabadulni?

Aki volt már hasonló helyzetben, kérem, segítsen!

2020. febr. 25. 15:06
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
34%
Nyugi, ez tök normális, nem vagyunk gépek, normális, hogy érzel mások iránt vonzalmat. Két megoldás van, vagy meghúzód, megnyugszol, és minden visszatér a régi kerékvágásba, vagy próbálsz nem agyalni róla. Keresd a negatívumkat vele kapcsolatba és koncentrálja arra. Előbb utóbb ki fogsz ábrándulni. Bár ez inkább szerelem esetében hasznos, ha csak szexelni akarsz vele, őszintén szólva, szerintem túl rövid az élet, hogy kihagyd. Rá érsz hűségesnek lenni 50 felett. 28/N
2020. febr. 25. 16:07
 12/36 anonim ***** válasza:
85%
Beszélj a nővel ne flörtöljön veled mert barátnőd van és zavar. Ha mégis folytatja ignoráld, ne beszélj vele csak amennyit muszáj.
2020. febr. 25. 16:08
 13/36 anonim ***** válasza:
73%

A hetente egyszer a munkahelyemre látogató kolléganővel volt így (aki amellett, hogy a teste is szuper, egy értelmes és jó fej nő). Nekem az segített, hogy egy-egy magányos órámban leültem, és alaposan kifantáziáltam magamból mindent (még le is írtam ezeket). Rövidesen már egyáltalán nem volt olyan izgalmas.

Ezekkel a "ha szeretnéd a párod, nem vágynál másra", meg a "csak idő kérdése és megcsalod" típusú válaszokat pedig hagyd figyelmen kívül. Akik ezeket írják, nem ismerik azt a fajta működést, ami pl. nekem is van.

2020. febr. 25. 16:14
 14/36 anonim ***** válasza:
94%
Viccen kívül: Mondd azt neki, hogy nemi herpeszed van és hogy fertőző.Nálam bevállt.
2020. febr. 25. 16:16
 15/36 anonim ***** válasza:
24%
Na ilyenkor megbizonyosodom hogy mennyire allatiasak is a ferfiak.fuj
2020. febr. 25. 16:19
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok emberrel megtörténik az ilyesmi. Szerintem emiatt nem szabad senkit elítélni. Figyelj, most azon a ponton vagy, ahol még megvan a gerinced, becsületed és nem bántod meg azt a nőt, akit szeretsz. Na és ami a lényeg, hogy ez így is maradjon. Vannak ilyen helyzetek, én megértem, de ki kell őket pusztítani, mint a gyomor. Mutass a kolléga felé unszimpátiát. Írtad is, hogy a személyisége nem a legvonzóbb finoman fogalmazva. Használd ki ezt. Mutasd ki, hogy bottal se nyúlnál hozzá, hogy abszolút nem érdekel. Valószínűleg nem fog tetszeni neki és leszáll rólad. Ha van egy kis önbecsülésé persze, nem fog továbbra is flörtölni veled.

Nem a te hibád ez az érzés. Viszont ha lépéseket teszel, az már döntés. Onnantól megbuksz és nem fogod tudni visszacsinálni. Talán még tükörbe nézni sem...

2020. febr. 25. 16:34
 17/36 anonim ***** válasza:
95%

volt velem hasonló, tök szexi volt a főnököm, aki házas volt, gyerekei voltak. többször bepróbálkozott, mikor kettesben voltunk megbeszélésen, csapatépítőn stb. szörnyen vonzó volt, szexi, duvarias.. nagyon tetszett, de nem tudtam volan tükörbe nézni hogy ha egy házas emberrel kezdtem volna.

megmondtam neki hogy, hagyja abba a közeledést, flörtölést, mert ha nem akkor elmegyek a HR-hez és elmondom, hogy megnehezíti a munkámat, amit művel.

abbahagyta.

2020. febr. 25. 16:35
 18/36 anonim ***** válasza:
65%
*gyomot
2020. febr. 25. 16:35
 19/36 anonim ***** válasza:
15%

14-es fertőző betegséggel közösségben sem dolgozhatna pláne ha olyan a munkahelye, gondolod hogy a hölgy ezt nem tudja?

Amugy tényleg szólnod kéne a hölgynek hogy legyen tekintettel rád és ne flörtölgessen veled. Szerintem kezdj el meditálni vagy vmilyen természet hang pl. Madár csicsergés, csobogó patak ami segít az elméd lecsillapításában, de a legjobb a sport, túra ahol ezeket az energiákat át tudod alakítani vagy tombold ki magad rock zenére táncolva vagy énekeld ki magadból 😀 vagy kezdj valami kreatív tevékenységbe vagy bütyköld az autókád próbálj kreatív lenni és találj magadnak valami hobbit ami segit ezen energia átalakításában.

Használd valami nagy dologra az életedben alakítsd kreatív energiává ami motívál egy kreatív tevékenységben vagy csak hintázz egy jót ilyenkor 😀 csak nehogy leszakadjon alattad a hinta. Próbálj találni valamit ami segít vedd elő a horgász készleted ellenőrizd a damilt, horgot, orsót vagy mikor már jobb az idő menj el horgászni és ne a nőt akard hogy a horgodra akadjon 🙂, hanem a pontyocskát fogd inkább ki.

2020. febr. 25. 18:00
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
#19. Magyon tévetsz. Pl nemi herpesszel siman lehet közösségbe menni. Nem terjed ugy ha egymásmmellett dolgoztok :D
2020. febr. 25. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!