Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mit tegyek? Nem csalnám meg a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem csalnám meg a párom semmiképp, de egyszerűen leírhatatlanul kanos vagyok egy kolléganőmre.

Figyelt kérdés

Nem tudom már, hogy mit csináljak. A kollegina flörtöl egy ideje, én tudok ellenállni. Legalábbis eddig azt hittem. Jó teste van, fizikai vonzalmat érzek egyedül, ha nem lennék kapcsolatban, már meghúztam volna. Ennél többre nem vágyom vele, a személyisége taszít.

Na de nem is ez a probléma. Úgy érzem, hogy folyamatosan kísért a sors, elkerülni nem tudom őt, a páromat semmi pénzért nem csalnám meg, nem akarom őt szenvedni látni, nem akarom őt megalázni.

Viszont nem tudom megbeszélni senkivel a problémámat, mert mindenki egyből lehurrog, hogy "ha szeretnéd a párod, nem akarnál mással lenni"... szeretem a párom, és nem is akarok mással lenni, ez a nő csak egy fizikai vonzalmat gerjeszt bennem, pont erre kéne a segítség, hogy hogyan tudok ettől megszabadulni?

Aki volt már hasonló helyzetben, kérem, segítsen!

2020. febr. 25. 15:06
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
*téveDsz
2020. febr. 25. 20:10
 22/36 anonim ***** válasza:
16%

20-as te nem olvastál érthetően. Írtam hogy bizonyos munkakörökbe nem dolgozhat úgy! Tudom hogy kb. 3 havonta fertőző és fajtától függő milyen. Nyilván ilyen betegséggel nem fog dolgozni pláne ha nem simplex de annak is vannak látható jelei a simplexből van két fajta a többiről nem is beszélve azokból meg van több fajta is.

Nem fogom elmagyarázni!

De nyilván ha olyan a munkahely ott van papirjuk is róla hogy nincs ilyen betegségük, tehát a csaj sem hülye.

Ha meg kiváncsi a csaj és nagyon nyomulós, akkor még azt is meg akarná nézni mert nem látott még olyat minek hazudjon hülyeséget a pasi?

0%-os voltam. Én legalább stresszmentesítő technikákat írtam neki amit hosszabb távon gyakorol később meg se fog kottyani neki ilyesmi.

2020. febr. 26. 08:33
 23/36 anonim ***** válasza:
38%

Amúgy ha olyan a csaj akkor utána mindenkinek elpletykálja és nem csak ő fogja kerülni hanem a többi kollegája is ha durvább akkor jelenti a főnöknek. Kell neki hogy elővegyék hazugságért? A munkahelyi presztizsét kockáztatja! Nem írta milyen munkakör de hülyeség ilyen miatt olyat hazudni amivel valószínűleg később nem csak a kolleganő fog furcsán nézni rá. De egyébként a főnöknek is jelezheti hogy szeretné hogy osszák be úgy hogy ne találkozzon a kollagina nővel mert flörtöl vele és neki barátnője van.

0%-os vagyok továbbra is és írtam van olyan munkahely ahova úgy fel sem vesznek ha nem viszed a papírt hogy nincs fertőző betegséged!

2020. febr. 26. 08:46
 24/36 anonim ***** válasza:
79%
Ezt szépen túltárgyaltátok.😀
2020. febr. 26. 08:55
 25/36 anonim ***** válasza:
20%

Amúgy a tippre az ellenkezőjét is tudnám írni! Honnan tudod, hogy a nőnek nincs-e ilyen betegsége, és aztán Isteni jelnek veszi ha hívő, hogy az angyalok küldték ezt a pasit, akinek szintúgy és biztos ő lesz a nagy Ő. Ne csinálj hülyét magadból. De ez az én tanácsom!

De hagyjuk is ezt, amúgy őszinte leszek, szerintem a probléma ott kezdődik, hogy saját magaddal nem vagy tisztába, mert ezek alapján ha napi szinten látnál az utcán egy jó testű nőt, vagy jó testű nők tömegét, akik kb. a járdán tőled 20 cm-re megy el melletted, akkor szintúgy, ahogy te fogalmaztál, bár szerintem alpári megfogalmazás "k*nos" lennél, akkor most minden csajt kerülni fogod?

Ezen kéne inkább gondolkodnod, és azon, hogy lehet hogy félreérted a kolleganő közvetlenségét, ami lehet hogy nem is flört, bár nem mondtál példát, így nehéz megállapítani, hogy micsoda. Ha nem, akkor ne a nőnek szólj, hanem a főnöködnek szólj, hogy osszon be úgy, hogy ne találkozz vele, mert a munkateljesítményedet csökkenti a látvány.

A többi kollegákkal való viselkedéséből is lehet olvasni amúgy, hogy csak ennyire, vicces, poénkodó típus, vagy ténylegesen sz*xuális tartalmú szövegeivel akarna hódítani.

Érzek egy apró ellentmondást, hogy is mondjam nem teljes igazságot magaddal szembe ebben a kérdésben, és itt nem azon dologra gondolok, hogy nem szereted a barátnődet!

Ha tényleg tenni akarnál ellene, már szóltál volna a főnöknek, hogy a látvány csökkenti a munkateljesítményedet és segítsen, vagy mennél sportolni, vagy lefoglalnád a gondolataid olyan dolgokkal amik segítenek leküzdeni a sz*xuális vonzódást.

2020. febr. 26. 11:15
 26/36 A kérdező kommentje:
Anélkül, hogy belemennék a részletekbe, nem minden munkahelyen oldható meg, hogy az ember szól a főnökének, és többet nem találkozik azzal, akivel nem akar... munkahely váltása szintén nem opció. Nem minden munkahely egyforma.
2020. febr. 26. 15:25
 27/36 anonim ***** válasza:
82%
5-ös vagyok. Kérdező, mióta tart ez?
2020. febr. 26. 15:58
 28/36 A kérdező kommentje:
Kb 5 hónapja
2020. febr. 26. 17:26
 29/36 A kérdező kommentje:

Pontosabban 5 hónapja látom, hogy nézeget felém, 3 hónapja egyre intenzívebben.

Mindig csinosnak találtam, de semmi több, viszont amióta kicsit rákapcsolt, azóta kezdett bennem erősödni ez a fizikai cucc..

2020. febr. 26. 17:29
 30/36 anonim ***** válasza:
23%

"Nem minden munkahelyen oldható meg, hogy az ember szól a főnökének, és többet nem találkozik azzal, akivel nem akar..."

HR-t irtam es azt meg nem irtam hogy nem dolgozik utana az illetővel.

Ha szólst a HRnek majd ők kezelik...és nem ki fogják rugni vagy átteszim mas osztályra de ide ugy se fog eljutni ha csak simán megfenyegeted ezzel. Ahhz túlsagosan szégyellné a dolgot...

2020. febr. 26. 19:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!