Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párom megcsalt, vajon megteszi újra?
Köszönöm a válaszokat.
nehéz volt vele beszélni anno, mert csak azt ismerte be, amit védhetetlen volt. Inkább hallgatásba burkolózott. A témát most sem lehet felhozni.
Szakítanék vele, de nem azért mert megcsalt!
Mondjuk, hogy egyszeri botlás... oké. Nem fordul elő... oké. Valahogy túl lehet élni.
De:
"csak azt ismerte be, amit védhetetlen volt"
"Inkább hallgatásba burkolózott."
"A témát most sem lehet felhozni."
Ha kaki kerül a palacsintába, akkor fontos, hogy az ember egy hajóba evezzen a társával. Enélkül úgy fog elsüllyedni a ladik, mint a technika órás papírhajó a viharos tengeren. A párod azzal, hogy elzárkózik... kizár téged. Nem a megoldást keresi, csak homokba akarja dugni a fejét.
Nem vagytok egy csónakba már rég óta. És nem ez a gond, hanem az, ha megint jön egy helyzet (most nem feltétlenül megcsalás) akkor ugyanott tartasz, ahol a part szakad.
Ha veled lenne azt mondom, próbáljátok meg, ha fel tudod dolgozni. De esélyed sincs, mert ő inkább elzárkózik előled, és semmire nem megoldás, sem most, sem később.
Szóval úgy nehéz egy kapcsolatot működtetni, hogy egyedül vergődsz benne. Sajnálom. De ennek már... annyi.
Mikorra fogják már fel az emberek hogy aki egyszer megcsalt az újra meg fog? Akkor, ott ennyibe nézett, ennyire tartott fontosnak, akkor mi gátolná meg abban hogy legközelebb is megtegye?
Persze annyira nem volt már tökös hogy be is vallja.
Hagyd az ilyet, nem érdemel meg.
#8-as, pontosan ezeket szerettem volna hallani tőle amiket írsz, nagyon jól látod.
#9-es, én vagyok a fickó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!