Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha ilyen elterjedne mondjuk rólam, kapósabb lennék?
Munkahelyemen kiderült egy haveromról, vagyis nem. Inkább elterjedt egy haveromról egy pketyka, miszerint a barátnőjével kötözős szexet csinálnak, vagyis hogy megbilincseli a barátnőjét és megdugja, mert a barátnője így szereti, ő pedig megteszi neki. Na most ez a haverom, akiről ezt mondják, magas, nem csúnya srác, a barátnőjével pedig távkapcsolatban vannak, úgy 800 km-re egymástól, de 2 hetente vagy hogy találkoznak. Egyetemista a barátnője, ezért nyáron meg télen huzamosabb időt vannak együtt, vagyis hónapokat.
Na most, mióta ez a pletyka lábra kelt, azóta környekezik rendesen... Tinilányoktól a 40 éves korig... Már többen is tudomására hozták, ki négyszemközt, ki chaten, valamelyik szingli, valanelyik nem, hogy őt is nyugodtan megbilincselheti, és kedvére jól megdughatja bármikor... A haver meg ki van bukva, undorodik tőlük, meg ő komolyan veszi a kapcsolatát is, míg ugye a próbalkozók azt hiszik, távkapcsolat, tehát vevő a megcsalásra.
De én szingli vagyok, nekem egész más a felfogásom. Párat szívesen megdugnék közülük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!