Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek benneteket mennyire zavarna, ha a párotok más nőkkel viccelődne?
Most miért kell ennyire leoltani?
Engem is zavarna lehet. Lehet alacsony az önértékelésem és azért, de zavarna ha félre érthető szituban látnám esetleg. De azért, mert az én férjem mondjuk csinált olyat ami miatt már nem bízok benne 100%. Lebukott és nem tagadta, tudta hogy nagyon sértő volt amit csinált. Nem tettleges megcsalás, de mégis olyasmi volt...
Lehet tényleg csak hülyülnek. Én is volt, hogy szakadtam a röhögéstől az egyik férfi kollégával a melóban annyi baromságot beszeltünk. De az is lehet, hogy tetszik neki és azért olyan jó vele hülyülni...
Én megkérdezném ha nagyon zavarna a dolog, hogy melyik verzió áll fenn.
Igazából én ezért nem dolgoznék egy helyen a férjemmel, mert tudom, hogy zavarna engem is, meg lehet őt is ha látnánk egymást olyan szituban, holott lehet tényleg ártatlan röhögés az egész... Lehet félre értések lennének.
Kérdezd meg, miről szoktak beszélgetni! Aztán onnan majd odaterelheted a dolgot, hogy elmond téged kicsit zavar... Én így csinálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!