Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek attól, hogy megcsal a párotok? Hogy megunt benneteket és új partnert fog keresni?
Akkor miért így éltek, kedves kérdező?
Sem én, sem feleségem nem lennénk hajlandók pár hónapnál hosszabb ideig úgy élni, hogy valamelyikünk nem ér haza esténként, csak hétvégén vagy még ritkábban.
Ez egy életforma, ami nem mindenkinek való.
A hozzászólásokat elnézve elég idióta társadalmi berögzülés ez, hogy az emberek a szex mennyiségével/minőségével határozzák meg a megfelelő kapcsolatot.
Számomra egy kapcsolat nem a szexről szól. Ha ilyen lenne, hogy külföldön dolgoznék, és havonta 3 napot lennénk együtt, tény, hogy kevésnek tartanám, de nem a szex miatt, hanem a minőségi együtt töltött idő hiánya miatt.
Ja és férfi vagyok, ezt adjátok össze...
7!
Nekem pl a szex épp nem jutott eszembe. Anélkül epp elég sokáig ki lehet bírni. De mitől párkapcsolat, mitől házasság az, ha havonta 3 napot vannak együtt? Az évi 36 nap. Magyaran egy év alatt kb egy hónapot töltenek együtt. Ez nem párkapcsolat.n
Nem csoda, ennyire félsz tőle, ha már a gép(kéz)írásod is tükrözi, hogy milyen erősen birtokló ember vagy. A központozások után tessék szünetet hagyni - azaz több levegőt a másiknak. Ha rátelepesz a mésikra, az megfullad és biztosan elmenekül. Vagy ha úgy tetszik, biztosna meg fog csalni.
Bízz benne és bízz magadban. Ha megcsal, az úgyis kiderül, akkor pedig lapát. Nem érdemel meg téged, sem te őt.
Aki szeret, az maximum ránéz egy jó vagy nem túl jó nőre, de eszébe sincs az, hogy megcsalja azt, aki a társa. Ha a Holdon van sítúrán hat évig, akkor sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!