Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit mondhatnék?
4evvel ezelőtt megcsaltam a páromat, aki akkor meg a szeretőm volt. Ez a minap kiderült egy kedves “barátom” által. Most magyarázatot követel miért tettem meg. A kíváncsiság, az hogy ő akkor meg a volt párjával élt az nem magyarázat ahogy ő vélekedik.
Nem igazán hisz nekem. Hazugsagvizsgalatra szeretne vinni, de már mindent bevallottan. Hogyan tudnék magyarázatot adni neki?
Ez hülyeség. Az előző kapcsolatában félrejárt veled, de neked meg nem lehetett más. Most meg hazugságvizsgálat...
Mit mondhatnál? Azt, hogy NEM!
Vagy bízik benned és elfogadja ezt a dolgot, vagy az egész kapcsolatot temethetitek és nem a te hibádból.
De beteg!
Mit akar a hazugságvizsgálattól? Lefeküdtél mással 4 éve, amikor nem is voltatok hivatalosan kapcsolatban. Gondolom, hogy ő meg az akkori párjával feküdt le abban az időben, hiszen együtt éltek.
Engem is megcsalt a párom, nem is egyszer. 3 év után derültek ki a félrekamatyolások. Nem voltunk hazugságvizsgálaton. Megcsalt, elmondta, ezen mit tudott volna még megerősíteni egy hazugságvizsgálat???? Hogy igen, tényleg megcsalt? Elég durva volt így is, nem igényeltem, hogy drótokra kötve még egyszer halljam a történeteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!