Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyezték a húgomat, kételyei támadtak az esküvő előtt, mit is mondhatnék neki?
Belelátsz a kapcsolatukba eléggé, hogy állást foglalj?
32/f
De a pasi vagy a szülők készűlnek is az esküvőre?
Több évig is lehet jegyben járni...
Gondolja át a dolgokat mi mást.
Mindenkinek vannak hibái.
Ha most dobja a pasit,lehet nem talál jobbat,csak jobbnak tünőt....de oka van hogy idáig jutottak.
Ha még kalandozásra vágyik legyen korrekt és mihamarabb közölje mindenkivel.
De 51%hogy ez a pasi a múlté számára.
Kb ezeket
Természetesen nem látok bele, hogy is láthatnék. Egyszerűen csak aggódom és féltem őt, de a vőlegényével sem szeretnék inkorrekt lenni, hogy a háta mögött bármi is történjen.
Én úgy érzem, de hangsúlyozom csak érzés, hogy a fiú szülei, rokonai miatt nagy rajtuk a nyomás, mielőbb esküvő és érkezzen a bébi.
Akkor szerintem kérdezz rá nála, hogy mi aggasztja.
32/f
Fiatal még a házassághoz.
Főleg, ha nem 1-2 év után kapott gyűrűt. Valószínűleg nem élte ki még magát és ez aggasztja.
Mivel nincs messze az esküvő, annak a szervezése, meg az esküvő utáni időszak pozitív hangulata lecsendesíti az aggódalmait.
Lánybúcsún viszont vigyázz rá!
Basszus. Most akkor nagy a korkülönbség köztük vagy közel egyidősek?
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!